Početna Politika DEJAN MANDIĆ: OVO ŠTO RADITE JE NAPAD LIČNE PRIRODE

DEJAN MANDIĆ: OVO ŠTO RADITE JE NAPAD LIČNE PRIRODE

0

Dejan Mandic 2012Iz kabineta predsjednika opštine Herceg Novi, Dejana Mandića, danas su reagovali na saopštenje Udruženja građana ”Izbor”, koje smo objavil juče pod nazivom ”Hiljadu i nešto “prljavih” građana “čistom” predsjedniku Dejanu Mandiću”.
Saopštenje predsjednika Mandića objavljujemo integralno.

„Gospodine Radoviću,

Ono što pišete i način vašeg obraćanja ne zaslužuju reakcije jer sve što navodite čista su podmetanja, neistine, zluradost, i konačno nepristojnost. Ipak, kao čovjek koji poštuje svoje sunarodnike i svoj grad napisaću par riječi.

Po Zakonu o lokalnoj samoupravi formirana je Agencija za upravljanje javnim parkinzima.

Po istom Zakonu, zbog obaveza plaćanja PDV, registrovana je kao DOO.

 

Odlukom Skupštine opštine formirano je javno preduzeće Parking servis.

Shodno Zakonu o privrednim društvima preći će u Javno preduzeće DOO Parking servis.

Sve registracije i preregistracije su, u skladu sa Zakonom, registrovane u Privrednom sudu. Što se tiče podataka koje iznosite lako ih je provjeriti na osnovu Zakonu o slobodnom pristupu informacijama. Nema tajnih Ugovora, svi su, kao i dosad, dostupni na uvid državnim organima.

Ako ste nezadovoljni rezultatima kontrola inspekcijskih državnih organa, a bilo ih je u više navrata, i ako sumnjate u njihove kontrole- inicirajte nove. Tako ćete doći do tačnih podataka i olakšati sebi ovoliku „brigu” za funkcionisanje ovog Javnog preduzeća.

Ovo što radite je napad lične prirode s obzirom na insinuacije i izmišljotine koje navodite. Ovo nije ni politička polemika već najprizemniji primitivizam. Nijesam ja polemisao sa hiljadu građana već sa Dušanom Radovićem i nemojte se pozivati na građane jer sam siguran da vam niko od njih ne bi odobrio ovakvo ophođenje i način komunikacije. Ako i ima nezadovoljstva to nije razlog da se izmišljaju stanovi, sefovi, pravatno preduzeće i takve neistine iznose u javnost. Što se tiče moje imovine ona je kompletno evidentirana i nalazi se na sajtu Komisije za sprječavanje sukoba interesa. Javni funkcioner sam već devet godina i svake godine podnosim uredne prijave. Komisija, kao što nadam se znate, podatke provjerava, tako da su oni tačni. Da je pitanje moje imovine postavio čovjek vrijedan poštovanja ponudio bih da mu poklonim sve što se, eventualno, utvrdi da posjedujem van onoga što je prijavljeno Komisiji.

S obzirom na primitivizam kojim se obraćate, na nepristojan i neodgovoran način komunikacije, ne nalazim za shodno da vam bilo šta dalje odgovaram” – kaže se u saopštenju koje je potpisao predsjednik opštine Herceg Novi, Dejan Mandić.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code