DEJAN MANDIĆ I MIRZA KRCIĆ KOD HRVATSKOG PREDSJEDNIKA IVA JOSIPOVIĆA

DEJAN MANDIĆ I MIRZA KRCIĆ KOD HRVATSKOG PREDSJEDNIKA IVA JOSIPOVIĆA

187
0
Podijeli

Kao dobitnici prestižnih nagrada na Međunarodnoj smotri turizma, filma i krajobraza „INTERSTAS 2013″ u Solinu, predsjednik opštine Herceg Novi, Dejan Mandić i direktor TO Kotor, Mirza Krcić, boraviće u Zagrebu od 18. decembra.

Ovo je za Radio Jadran potvrdio Krcić rekavši da je to tradicionalni prijem koji će upriličiti predsjednik Hrvatske Ivo Josipović, nakon manifestacije održane u prestižnom Hotelu „President” u Solinu. Ona je priređena u organizaciji Asocijacije svjetskih i evropskih federacija turističkog žurnalizma, filma i pejzažnih filmova, zatim Ministarstva turizma Republike Hrvatske, Hrvatske turističke zajednice, a pod pokroviteljstvom grada Solina i visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske dr Iva Josipovića.
Tako će predsjednik Josipović na Pantovčaku za sve dobitnike nagrada 18. decembra u 15 časova prirediti prijem – kazao nam je Krcić, ističući da će boravak iskorisiti i za razgovor sa predstavnicima Turističke zajednice Zagreba, ali i sa Nacionlnom zajednicom Crnogoraca.
Predsjednik Mandić je na ovoj smotri turizma, krajem prošlog mjeseca dobio „Povelju F.E.S.T 2013″ dok je Turistička organizacija Herceg Novog nagrađena „Zlatnim interstasom”, kao i TO Kotor.
Na ovoj međunarodnoj smotri uručena su priznanja zaslužnim pojedincima, turističkim kompanijama, organizacijama i gradovima za doprinos razvoju i unaprijeđenju turizma.
Priznanja su dodijeljena na predlog Evropske federacije novinara sa sjedištem u Rimu, a u obrazloženju za dodjelu priznanja Mandiću navodi se da mu je povelja uručena zbog njegovih stručnih, organizacionih sposobnosti i angažovanja na ukupnom unaprijeđenju i razvoju turizma u Herceg Novom.

Picerija i restoran

Turistička organizacija Herceg Novog je „Zlatni interstas” dobila za organizaciju brojnih gradskih turističkih kulturoloških i sportskih priredbi i za kvalitetan nastup i prezentaciju Herceg Novog na turističkim sajmovima i međunarodnim manifestacijama izvan Crne Gore.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code