Delegacija DPS-a položila cvijeće na spomenik borcima na Savini

Delegacija DPS-a položila cvijeće na spomenik borcima na Savini

3609
10
Podijeli

Predstavnici DPS-a Herceg Novog  su, povodom 9. maja, Dana pobjede nad fašizmom i Dana Evrope položili cvijeće na spomenik borcima i žrtvama Drugog svjetskog rata na Savini.

– Na tekovinama antifašističke borbe i oslobodilačkog rata iznikla je  i savremena država Crna Gora. U vremenu kada se nasilno  mijenjaju istorijske činjenice u namjeri da se relativizira i negira  herojstvo i žrtva svih onih koji su svojim životima gradili slobodni  svijet, Herceg Novi je ponosan na svoju antifašističku tradiciju i doprinos pobjedi slobodoljubivog čovječanstva – saopšteno je iz hercegnovskog DPS-a.

Picerija i restoran

10 Komentari

 1. Botovi , izbori su zavrsili , oladite malo ! Ugledni novljani zajedno sa omladinom Herceg Novog su polozili cvijece na spomenik , sta vam tu smeta !? Pa ovo je za pohvalu,a ne za kudjenje.

  10
  8
 2. S obzirom da je kampanja prosla , i da ovo nije u svrhu izbora , dizem kapu . Lijepo je obiljezit datume mimo izborne kampanje . Na slici prije svega vidim novljane .

  11
  5
 3. DPS je moj izbor jer je od svih najbolja,ali ova novska hitno mora da angazuje nekoga dobroga psihologa kako bi manje grijesila.Sto se sad malo ne potasulate nije mi jasno?

  9
  11
 4. Ovo je hipokrizija,oni odlaze na Savinu koja jedva zivi i niko je ne pomaze.Sve samo politizacija,Savina je srce herceg novog i treba je ocistiti ,osvjetliti,restaurirati i dati joj krunski znacaj.Tamo je i Marko Car i gleda sve ovo.Savina je nasa licna karta.

  29
  8

Ostavite komentar

*

code