Početna Društvo Delići potvrdili kvalitet: 13 medalja na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Delići potvrdili kvalitet: 13 medalja na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

10

Podrum Delić osvajač je 8 zlatnih i 5 srebrnih medalja za kvalitet vina i jakih alkoholnih pića na 86. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu.

Na „Večeri šampiona“, posvećenoj osvajačima velikih šampionskih pehara, uz prisustvo članova pokrajinske i republičke vlade Srbije, te članova diplomatskog kora kao i prestavnika kompanija iz oblasti agrobiznisa ova vinarija drugi put je proglašena za velikog šampiona.

Picerija i restoran

Takođe, Podrum Delić SPG, kao najuspješnija vinarija iz Crne Gore i vinarija koja je određena da predvodi ekipu Crne Gore, primio je i drugi veliki šampionski pehar u ime vinara i rakijara Crne Gore, za najuspješniji nastup kao i za širok asortiman i kvalitet proizvoda.

Ovim je Podrum Delić SPG, ne samo odbranio prologodišnje titule, već i značajno popravio lanjski rezultat.

Na sajmu u Novom Sadu učestvovalo je rekordnih 118 proizvođača vina i jakih alkoholnih proizvoda sa preko 317 uzoraka pića.

Ekipu Vinarije Podrum Delić SPG čine vođa ekipe, Aleksa Delić, Nikola Delić, Dragiša Delić, Rajko Vikalo, Đoko Simović i Dejan Tripčević, koji su sa ponosom predstavljali svoj grad kao i ekipu Crne Gore.

10 Komentari

 1. Klasicna Novljanska ljubomora , samo da im je nekoga domaceg ispljuvat kako god mogu a da je dosao kakav rolling stones sa sjevera Crne Gore i bilo sta otvorio napravio bio bi im extra.
  Ako vi mozete bolje onda napravite bolje a do tada bravo mali Delici i ostali koje znam kao klince i koji su u ovako propalom drustvu i drzavi izrasli u dobre i postene ljude.
  Bravo!

  5
  3
 2. Vinograd je u drugoj drzavi. Dal placate carinu i sve ostalo kod uvoza? Gdje ste u CG nastupili? To opreme sto je na Toploj ima svaka kuca u Konavlima. Izadjite u Hrvatsku i skidam kapu. Ovako je lako kitit se.

  9
  6
 3. Kao prvo, ova vinarija je u Trebinju, grože iz Trebinja i ko zna odakle još.
  A nagrade dobijaju samo u Novom Sadu?
  Već unaprijed znamo.
  Mada respekt za trud i entuzijazam.

  23
  3

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code