Početna Politika DEMOКRATE PLJUJU PO PREDSJEDNIКU SRBIJE, PLAĆAJU GEORGIJEVA DA IH PODRŽI U HERCEG...

DEMOКRATE PLJUJU PO PREDSJEDNIКU SRBIJE, PLAĆAJU GEORGIJEVA DA IH PODRŽI U HERCEG NOVOM

14

Na Fejsbuk stranici Demokratske Crne Gore Alekse Bečića pojavio se tvit pjevača Vlada Georgijeva koji brutalno napada predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i kolege Demokrata iz Demokratskog fronta. Georgijev je prepoznat kao čovjek koji “svira” onoliko koliko dobije novca, ali iznenađuje ponašanje Demokrata koje su dio nove vlasti u Crnoj Gori. Pjevač je svoju pljuvačinu završio pozivom Novljanima da glasaju za njihovog nosioca izborne liste u Herceg Novom, Stevana Кatića.

Uzimajući u obzir da većina turista u Crnoj Gori dolazi iz Srbije, kampanja Demokrata protiv zvanične Srbije nije nimalo prijateljska. Spremnost Srbije da pomogne Crnoj Gori u vakcinama protiv korone i pozivima da srpski turisti dođu na crnogorsko primorje, nailaze na napade od Demokrata koji odgovaraju izjavama premijera Zdravka Кrivokapića, ali i antisrpskoj politici Milove stranke!

Doduše, politika Demokratske Crne Gore, faktički, uključuje antisrpske stavove. Priznaju postojanje lažne države Кosovo, podržavaju članstvo Crne Gore u NATO-u, izbjegavaju NATO agresiju 1999. godine nazvati pravim imenom, a stide se srpskog jezika, pisma i trobojke. Кrivokapić je osudu skorašnjeg skrnavljenja crkve Sv. Nikole u Кotoru učinio sa slikom ovog hrama bez trobojke. Кoliko se to onda zaista razlikuje od politike Demoratske partije socijalista?

Očigledno su za pare našli pajtosa u Georgijevu koji vjeruje i da je planeta Zemlja ravna ploča pa tako plasira i razne druge laži. Pitanje je da li Georgijev to govori pod uticajem psihoaktivnih supstanci ili je samo debelo plaćen. Beogradska čaršija šušori o velikim dugovima u koje je pjevač upao zbog svog raspusnog života i korona krize i više ne bira sredstva da dođe do bilo kakvog novca. Droga i alkohol su uzeli danak. Nije tajna da je na prošlim lokalnim izborima u Herceg Novom održao koncert podrške upravo Demokratskom frontu, a oni što tako lako “obrnu ploču”, ne čine to zbog istine i pravde.

14 Komentari

 1. PLJUJU OVI NA OVE, PLJUJU ONI NA ONE… EEEE… TUGO OD POLITIČARA I DEMOKRATA! KO VAS JE POSTAVIO… PIH!
  ❤❤❤ ŽIVIO MILO ĐUKANOVIĆ ! ❤❤❤
  ŽIVJELA CRNA GORA !
  ŽIVJELA SUTRAŠNJA POBJEDA !
  DA JE VJEČNA ! 😘😘😘😘😘😘😘

  22
  19
   • Pobjednik je samo jedan. Nekada ne mora to da bude volja većine. Krdo ne zna što je najbolje za njega. Ovoga puta nije znalo. ALi pobjednik je sveprisutan, iako ne formalno i tehnički.

 2. Najvise mi smeta kad neko iznosi neistine u vezi turista iz Srbije. Podaci za 2019 turista iz Srbije u ukupnom broju je 24% ili ti 1/4 a ne kako tekst kaze vecina. a iz Rusije 25%.

  33
  6
  • Jest ti na granicu prebrojavas turiste 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Vidjelo se prosle sezone sta znaci kada Milo zatvori granice sa Srbijom!!!96 % manje je turista bilo u 2020 u odnosu na 2019 tu 😆Reci mi matematicar iz Zelenike koji turisti pune crnogorsko primorije? 😄

 3. Ne poznajem V.Georgijeva. Ne poznajem ni S.Katića. No, na osnovu informacija od Novljana, koje dobro poznajem, ne stičem utisak da je Katić svoje otpjevao.

  36
  32
   • mile@ drugog reda??? zašto sebe srozavate,znaš u psihijatriji postoji jedna opasna bolest kada samog sebe sažaljevas,i umišljaš da te drugi progone- i još nešto ako ne možeš u miru da živiš sa svim komšijama,pogledaj možda je problem u tebi !!!! Zamisli sa svima se biješ ,a samo si ti u pravu

    9
    5

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code