Demokrate Herceg Novi: Zaustavili smo DPS da dijeli stanove svojim funkcionerima, a...

Demokrate Herceg Novi: Zaustavili smo DPS da dijeli stanove svojim funkcionerima, a Luku daju tajkunima

6
Podijeli

I dalje “rat saopštenjima” na relaciji hercegnovski DPS-DEMOKRATE. U novom reagovanju iz OO Demokrata nazivaju DPS organizovanom kriminalnom grupom i poručuju “ne da ne osjećamo mučninu, nego osjećamo izuzetno zadovoljstvo kad vas zaustavimo u naumu da skućite šefa policije i režimskog favorita i to o trošku svih građana, i to mimo prava i zdravog razuma”

– Takođe, dok vi priznajete da ste članovi i šefovi organizovanih kriminalnih grupa, mi priznajemo da smo zaustavili protivpravno poklanjanje stanova funkcionerima DPS-a preko leđa osiromašenih i obespravljenih građana koje su vaši tajkuni Barović, Brković i ostali gurnuli u materijalnu bijedu. Ne sjekirajte se i ne prosipajte licemjerje. I bez vaših napomena, radićemo kao i do sad, a sve u cilju demontiranja vaše kriminalne strukture koje je ojadila Herceg Novi i u cilju sanacije stanja koje ste ostavili iza vaše pohare, otimačine i grabljenja nemilice – saopštavaju Demokrate.

Picerija i restoran

Poručuju DPS-u da će se kao lokalna filijala organizovane kriminalne grupe iz posljednje klupe ubjedljivom voljom građana Novog od 7.maja seliti, “ali isključivo na optuženičke klupe kad do kraja dovedemo raskrinkavanje vašeg kriminala, zloupotreba i mahinacija.”

– Na toj optuženičkoj klupi, kao svojevrsnom predvorju za navlačenje prugastih uniformi, imaćete dodatnu priliku da pojasnite kako ste pljačkali, otimali i prisvajali narodnu imovinu.
Svaka odredba propisa o javnoj raspravi će u vezi Strategije razvoja gradske luke Škver biti ispoštovana i to posljednjeg slova. I vi to vrlo dobro znate, ali dizanjem halabuke pokušavate da sakrijete svoju bolnu ranu. Boli vas što smo vas pročitali u namjeri da ustupite Luku tajkunima. Boli vas što vas tajkuni zbog nedovršenog posla oko čašćavanja istih lukom, biju po prstima. Poručujemo vam i jednima i drugima, da ćemo vas putem pravne države smiriti i to slanjem iza rešetaka.- navode iz OO Demokrata.

Dalje pitaju DPS:
-Da li vas je stid što ste šefa policije i njegovu “stambenu potrebu” mimo svake logike uđenuli u propise i opšte akte Opštine Herceg Novi? Da li vas je stid što ste htjeli mimo zakona i elementarne logike da namjestite stan šefu policije i režimskim funkcionerima? Da li vas je stid što ste pokušali da u dodjeli stanova izbjegnete konkurse kako se ne bi uvidjelo ima li još ko da konkuriše za stan, a da je u većoj stambenoj i materijalnoj ugroženosti nego što je šef policije ili kojekakvi osioni funkcioneri? Da li vas je stid što ste na koncu svega pokušali da sakrijete zloupotrebe sa stanovima? Imate li obraza vi koje je Svetozar Marović ustoličio na vlast 2014. da riječ izgovorite o nepotizmu i kumovskim vezama, a kamoli da iznosite beskrupulozne neistine. Imate li obraza da kažete jesu li kumovske favorizacije kad Sveto, vaš politički sponzor, stavlja svoje kumove na unosne pozicije u Budvi: jednog kuma na mjesto menadžera Budve, kumu za pomoćnicu gradskog sekretara Budve za zaštitu imovine, a drugog kuma da obavi višemilionske malverzacije u WTE? Imate li obraza da jasno i glasno kažete je li besprizorni i zazorni nepotizam kad Sveto, vaš politički sponzor, stavi kćerku za menadžera Opštine, brata za potpredsjednika, a braću od tetaka kako na čelo Savjeta televizije, kako na mjesto potpredsjednika opštine, a strinu za načelnicu katastra, i tako redom? Imate li obraza da govorite o “našima” i “vašima” vi koji ste se žovijalno smijali dok je Duško Marković poručivao usred Novog da će novcem svim poreskih obveznika finansirati izgradnju škole samo ako vaši budu na vlasti?Vi stida nemate, i zato umjesto da sami shvatite šta je sila sopstvene savjesti i položite račune, priznate mahinacije i vratite oteto, mi ćemo vas upoznati sa silom prava i silom zakona.

Uzalud vam dreka, vika i galama, ne damo Luku u tajkunske ruke. Uzalud vam nepismena saopštenja, nećete zamagliti svoje pljačke i pohare. Uzalud vam laži i manipulacije, nećete parama osiromašenih građana zbrinjavati osione funkcionere. Uzalud prebacujete odgovornost sa jedne na drugu frakciju, poručujemo vam i jednima i drugima i trećima, i koliko vas god ima, kao organizovanoj kriminalnoj grupi: pokazaćemo vam kako djeluje pravna država – zakljujučuje OO Demokrata Herceg Novi.

6 Komentari

 1. Demokrate, zasto ne odgovorite na prozivke nego pisete “ponjave od saopstenja”? Ljudi su umorni od toga, shvatite, zelimo promjene. Vi to izgleda ipak ne nudite! Zao mi je, ja vise nemam strpljenja!

 2. Evo vec 10 dana citamo ista saopstenja o Marovicu, lopovluku, kriminalcima a gradjani pitaju Demokrate odakle im je sef kabineta, ko izvodi radove, zasto nijesu dodijeljena 44 stana koja nijesu sporna. Moje Demokrate sve sto ste rekli prevarili ste i mi gradjani se stvarno pitamo zasto ovo trpe Konjevic, Bigovic Simonida jer oni za sada se drze dogovora kojeg su dali gradjanima pogotovo Bigovic.

  9
  2
 3. AKO U HERCEG NOVOM NASTAVITE DA ZAPOŠLJAVATE KUMOVE,SNAHE,SVASTIKE,ROĐAKE,DOVODITE NESTRUČNE I NESPREMNE LJUDE ZA KADROVE,VI ĆETE BITI JOŠ GORI OD NJIH. PROŠLO JE VEĆ MNOGO DANA OD KADA STE NA VLASTI,NE ZNAM ŠTA RADITE- BUKA JE STRAVIČNA,PRLJAVE SU ULICE,VODE NEMA. BOJIM SE DA STE SVI ISTI,SAMO ŠTO JE RAZLIČITA PARTIJA !!!

  14
  1

Ostavite komentar

*

code