Početna Politika Demokrate Herceg Novi: DPS dobio nokaut u Skupštini

Demokrate Herceg Novi: DPS dobio nokaut u Skupštini

11

U novom saopštenju i polemici sa hercegnovskim DPS-om, OO Demokrata tvrdi da lokalni ogranak organizovane kriminalne grupe zvane DPS, nakon jučerašnjeg nokauta u Skupštini opštine pokušava petparačkim saopštenjima da zataška vlastiti poraz i namjeru da izvođenjem mahinacija ošteti i grad i državu.

– U vodu je pala i manipulacija DPS-a, na kojoj su danima jahali, da su Demokrate ostavile bez stana 44 porodice. S obzirom na to da mi držimo riječ, epilog za DPS nakon jučerašnje sjednice Skupštine jeste onakav kakav smo im i obećali: kolaps, potop i debakl. Naumi da namještaju zbrinjavanja šefa policije i četiri funkcionera pod privilegovanim uslovima mimo prava i elementarne logike, a preko leđa građana doživjeli su fijasko. Skupština Opštine Herceg Novi usvojila je izmjene i dopune Odluke o učešću Opštine Herceg Novi u rješavanju stambenih pitanja državnih službenika i namještenika, te je na taj način zadat težak udarac DPS-u koji je na osnovu ranije važeće odluke htio da zbrinjava svoje favorite na skandalozan način i po privilegovanim uslovima.-navode novske Demokrate.

Oni smtaraju da DPS ni u čemu nije bio uporan, osim u planiranju mahinacija i zloupotreba i danonoćnog i svakodnevnog pokušaja skretanja pažnje sa centralne stvari, a to je, kako kažu, sakrivanje četiri stana i nanošenje štete Opštini u korist načelnika policije.

– Demokrate i naši koalicioni partneri su u skladu sa pravom omogućili da 44 porodice transparentno, na regularan način, bez privilegovanja pojedinaca i skrivenih namjera, riješe svoje stambeno pitanje. Takav pristup je garancija da će nova opštinska vlast i ubuduće sa punom javnom i socijalnom odgovornošću rješavati goruće potrebe i probleme Novljana i Novljanki. Samo je nova opštinska vlast u stanju da regularno donosi odluke i rješava probleme građana. DPS-u ostaje da mizernim saopštenjima, koja vrve od mržnje i neistina, skreće pažnju sa brodoloma koji su doživjeli u Herceg Novom u namjeri da proarče javne resurse – saopštavaju iz OO Demokrata.

Oni za jedno od prošlih saopštenja DPS-a kažu da je neslavna literarna epizoda, te da to govori o deficitu pameti u DPS-u, koji je počeo da vježba ubijanje dosade kad se nađu na najpoznatijoj destinaciji između Podgorice i Danilovgrada.

– I oko Luke ćete doživjeti brodolom, kao što ste i juče u vezi stanova – zakljujučuju iz OO Demokrata Herceg Novog.

11 Komentari

  1. Koji manipulatori?!? Nastranu politikanska demagogija, “borba protiv OKG, KGB i sl” , šta ste konkretno počeli i završili, odnosno šta ste konkretno uradili za više od 60 dana vlasti? Volio bih da možete bar jednu stvar istaći… samo da se ne javi neki vrli demokrata i počne pricu da ste spasili opstinu od urota i zavjera, to je šuplja priča, konkretno nešto navedite…

    14
    11
  2. Kad neki kaze Demokrata odmah me asocira na zavist, frustraciju I ogorcenost. Tjeskoba ima I duse NE moze donijet dobro ovome gradu Ni nikome. Zao mi je SDP.

    10
    9

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code