Demokrate Herceg Novi DPS-u: Bačeni ste na koljena

Demokrate Herceg Novi DPS-u: Bačeni ste na koljena

15
Podijeli

– Naš je narod odavno mudro govorio da mnogo ašova treba dok se istina sahrani. I zaista trebalo bi mnogo nepismenih, neistinitih i manipulatorskih saopštenja Organizovane kriminalne grupe zvane DPS i njene filijale u Herceg Novom da se zatrpa istina o njihovim pokušajima da ustupe tajkunima luku Škver putem namještenih tendera i da skuće i udome mimo prava i elementarne logike i pristojnosti šefa policije i druge osione funkcionere DPS-a -navode u novom odgovoru DPS-u iz OO Demokarta Herceg Novog.

– E, pa neće moći! To vam poručujemo, pa galamite i izmišljajte koliko hoćete. Može vaša dreka i do Orjena odlijegati, ali ne damo Luku tajkunima i ne damo udomljavanje osionih i drskih funkcionera o trošku svih građana. Uvjeravamo vas da ne da ne osjećamo niti tjeskobu niti mučninu, nego naprotiv osjećamo milinu i neobično zadovoljstvo dok raskrinkavamo vaše mahinacije kojima ste htjeli da vitalne novske resurse prepustite tajkunima kao što ste ranije vitalne novske resurse prepuštali Brkoviću, Baroviću i ostalim grabiteljima i otimačima narodne imovine. Takođe, ne osjećamo ni promil tjeskobe ni mučnine, nego neopisivu radost dok raskrinkavamo pokušaj da protiv prava i suprotno svakoj logici častite stanovima svoje funkcionere i šefa policije – kažu Demokrate.

Picerija i restoran

Pitaju DPS: Je li vas stid od građana Herceg Novog nakon što ste im htjeli zavući ruku u džep da bi udomili šefa policije? Imate li trunku obraza da položite račune nakon pokušaja da odvojite od usta građana da bi stanovima protivpravno namirili svoje funkcionere? S obzirom da stida nemate, upoznaćemo vas sa silom pravde i zakona. Svakome je zlu bezakonja, pohare i otimanja, odlazak na optuženičku klupu prijeki lijek – poručuju Demokarte.

– Da stida nemate govori to što pominjete Vladimira Jokića, na čiji ste linč preko izdanaka zla grlato pozivali. Obično sa lažima, manipulacijama u paketu ide i linč, ali vas se ne bojimo. Umislili ste da moć daje pravo. Umislili ste da važi princip koliko moći toliko prava. E pa neće važiti. Kao što vaš mafijaški kodeks više ne važi ni u Novom, ni u Budvi, ni u Kotoru. I poručujemo vam da nema te prijetnje linčom, da nema te mafijaške sile, da nema te manipulacije koja nas može zaustaviti u raskrinkavanju bezakonja, kriminala, zloupotreba i mahinacija koje ste iza sebe ostavili u Novom.

U Opštini Herceg Novi ste ubjedljivom voljom građana bačeni na koljena, a nova opštinska vlast koju personifikuju ugledni, časni i stručni ljudi odlučno se hvata u koštac sa gorućim problemima, ali i kriminalom i štetama koje ste pričinili i priredili Novljanima i Novljankama. Da ne planirate po ugledu na svoje kotorske kolege linč ili poziv na linč, onih nosilaca nove opštinske vlasti u Novom koji su blokirali vaš pokušaj da poklonite luku tajkunima i da udomite šefa policije i svoje funkcionere protivno pravu, a sve o trošku svih građana Novog?

Zaista je licemjerno kad DPS priča o nepotizmu. Ne iznenađuje što pritom govore neistine i izmišljaju. “Ko istinu nema, i lažima se veseli”. Naravno, sve kad nema savjesti, što je svojstveno organizovanoj kriminalnoj grupi. Mi nemamo problem sa nepotizmom, a predsjednik Skupštine je tu gdje je voljom naroda koja je iskazana na izborima. Uvijek smo tu da pričamo o tome. Hoćemo li da prozborimo o čašćavanju Aca sa 10,5 miliona eura budžetskog novca? Hoćemo li o Milovom i Blažovom biznisu, njihovim firmama, basnoslovnim kreditima i državnim subvencijama koje uživaju, a građani plaćaju i otplaćuju? Hoćemo li o sinu Duška Markovića koji je jedan od direktora u Montenegro erlajnsu, državnom preduzeću koje grca u dugovima? Jeste li možda vidjeli da se Milov sestrić, a sin sestre visokog funkcionera skućio na Menhetnu, pa ste poletjeli da udomljavate šefove policije i svoje novske funkcionere koji “izgaraju” na terenu? A sve o trošku svih građana i preko leđa sirotinje. Apsurdno je da vi govorite o bezakonju uprave, a Upravna inspekcija Ministarstva javne uprave je samo u periodu od 1. januara do 10. juna u osam opština u kojima DPS vrši vlast ustanovila 28 nezakonitosti. I to u vidu nezakonitih imenovanja, nezakonito raspisanih konkursa, ćutanja administracije, itd. Gospodo iz OKG HN, vaši topovi su zarđali. Sve same ćorke opaljujete – navode na kraju saopštenja iz OO Demokarta Herceg Novi.

15 Komentari

 1. Ne bunite se,humano je zaposliti one koji nista ne znaju da rade,jer i oni moraju da žive.Teško tome koga drugi zapošljava u današnje vrijeme kad se izaboga traže dobri radnici,kad oni svi već rade po cijeli dan.Nije lako živjet od tudjega rada

 2. Opet autogol ! Pa ko ce ovo da cita , ne pada mi napamet … Zar ne moze nas Aleksa da pronadje nekog kreativnog da ova saopstenja sastavi u par recenica…

  12
  7
 3. Mislim da Radio Jadran ne treba vise da objavljuje ova saopstenja i jednih i drugih. Kod mene Demokrate sad samo izazivaju sumnju da se dogovoreno dopisuju sa ovima a samim tim sumnju da su i oni njihovi. Poruka Demokratama, svi znaju u Crnoj Gori ko je i kakav je Dps,kakav mu je prvi covjek, kakav drugi,kakvi ostali i sta su i kako radili 30 godina. Mislite li da je njihovog glasaca briga za 10 miliona za braca i za ostale stvari koje navodite? Mislite li da je nekoga od njih briga za ovo gdje je Crna Gora danas? Uhvatite se kakve rabote ne bi li grad povratio malo stare slave a ne igrajte se jeftinim saopstenjima, jer ovakva saopstenja samo njima idu na ruku Sretno!

  16
  2
 4. Kada čovjek sam sebe laže….je li mu lakše? Je li Vam svima lakše?Ako jeste, a vidim da jeste po komentarima, onda će Vam danas biti lijep dan. Lijepo!
  Svi za sve mogu reći kako su zaposlili rodbinu, prijatelje, kumove. Istina? Jeste!
  Svi nastoje da zaposle ,iz redova svojih resursa, one kadrove za koje smatraju da mogu odgovoriti obavezama ,poslu. Istina ? Jeste
  Sve sto navodite da “ovi” rade, radili su i ” Vaši” i “oni” i svi.Istina? Jeste.
  Je li to postoje granice neke ,pa ne smije da se iz nekog drugog grada zaposli neko u HNovom? Je li prvi put? Nije. To je normalno. To su radili i VAŠI i NAŠI i NJIHOVI i OVI i ONi i radiće svi i UVIJEK i u svim gradovima. I Novljana ima u Tivtu i Kotoru . I neka ima. Shvatate li Vi sto pričate? I dobra bi bila praksa. Da se malo svuda izmiješaju kadrovi, zaposleni….bolje vidi sve neko sa strane. A koliko je Novljana, Tivćana , Kotorana, Budvana , Barana itd..u Podgorici.I neka.
  Nije u pitanju više šta pišete, dok čovjek čita , svak različito osjeća , vjeruje ili ne vjeruje? Ali sugurno je zajedničko JEDNO: mnogo je degutantno. Ne priliči nikome da se na ovakav način prepucavate. Boga je dosadno i dojadilo. Nije na nivou . Ni od PRTIJA , ni od Vas koji komentarišete. Šta je cilj ? Ogadite onu nedelju kada treba izaći i glasati. To je česta rečenica tih dana. Što mislite, da ćete nešto spriječiti, ubrzati, izliječiti? Ko god da je na vlasti, pustite vremenu i rezultatima da kazu. Sve se okreće. Po izborima, pa kako bude.
  Problem je mnogo složeniji i eskalira sve više. Kakvi smo to postali? Kakvi se odnosi razvijaju između nas, stanovnika ovog grada. Sramota i tuga. Koliko je samo lošeg naboja u Vašim tekstovima. Potvrđeno od stručnjaka, najprije trujete sebe, pa onda lakovjerne.
  Nije lijepo što podcjenjujete čitaoce sajta ovog Radija. Ovo su više trač stranice,kao žuta štampa .
  Nikome ko dođe na vlast nije prošlo bez blaćenja, izmišljanja, kleveta…. ljutih optužbi.
  Meni je svejedno ko je iz koje partije, samo da je dobro za Novi. Za ljude.
  Da bilo ko pozlati…Vama svejedno. I tako u krug.

  Imate li išta lijepo da ispričate? Predlažem da se neki novi meni otvori i novi naslovi. O predlozima za one koji su aktuelna vlast , bilo koje godine , vremena, za uređenje grada, poboljšanju bilo kog segmenta našeg života OVDJE.
  Recite kritiku, svakako i treba. Ali ne zlurado.
  Rado se okrećemo prozorima ovog sajta, ali je dovoljno pročitati par rečenica prvih i sve ti jasno šta je pisac naumio. Ovaj moj sigurno neće svi do kraja pročitati, jer im se neće odmah svidjeti što konkretno nekog ne blatim.
  Dakle, prestanite svi, Radio mora da objavi što im Vi iz partija pošaljete, a prepiska Vam je nije uopšte nivo ozbiljnih partija, kao da se trudite da što više jedni druge ocrnite. Kod mene gubite, svi.
  Grehota i šteta, mijenjate direktore koji su radom pokazali rezultate. Mjerljivi su i vidljivi. Kao za Herceg fest. i opet , ako dodje i kad dodje druga vlast, ako novi direktor bude uspješan i njega će smijeniti. I opet se možete vratiti na početak ovog teksta i važiće za sva vremena.
  Copy-paste.

  6
  4
 5. Mora li svako saopstenje imati stambilj iz Podgorice. Jasno je to jer bi svaki novljanin reko u nasu opstinu je to i to. A za vas iz Pg je ovo opstina Hn. Neka se Pg i centrale puste vise Novoga i novljana.

  12
  2
 6. Dobro smo vam rekli mnogo je macku…Osim sto se Sa svakim posvadjaste I sve ispljuvaste nista drugo NE cinite. Ma Ni NE znate I samo ste rekli da NE znate za Sta glasate. Pa jednoglasno prosle godine a ove “dvoglasno” o istome. Blago CG s vama

  8
  3
 7. Sada ste pretjerali stvarno sa prepucavanjem i bljuvotinama. Sramota vise.
  Zavrnite rukave barem ovo malo vremena sto vam je preostalo jer do sada osim sto ste pozaposljavali kumove, prijatelje i rodbinu uradili drugo niste nista.

  26
  5
 8. Koliko dug tekst bez ikakve sustine i poente, bez ikakvog smisla osim sto se mazu oci tim jadnim prosvetarima i policajcima koji rade za 250e i ovo im je bila jedina prilika da se udome. Ala ste se naobecavali tokom kampanje, na sva zvona st zvonili. Sada kada treba da se to ispoštuje, ne postojite. Novljani gurnuti u drugi plan, a u našem gradu zaposljavamo tivcane i kotorane, a nasi mladi na biro.

  21
  3

Ostavite komentar

*

code