Demokrate: Nokautiraćemo DPS i u Herceg Novom

Demokrate: Nokautiraćemo DPS i u Herceg Novom

3578
0
Podijeli

Demokratska Crna Gora, kako je obećala još na samom početku, pri svom osnivanju, krenula je u „oslobađanje“ još jednog grada od DPS-a i organizovanih kriminalnih grupa. Naime, nakon što je Demokratska partija socijalista pobijeđena u njihovih tvrdim uporištima – Budvi i Kotoru, uz najveći doprinos upravo Demokrata, mi nemamo dilemu da ćemo nokautirati kumove i drugove šefa organizovane kriminalne grupe i u Herceg Novom, nekada i formalno bastionu slobodne misli i riječi, navodi se u saopštenju Demokrata.

I kako drugačije približiti ideje iz programa „Pobjede, a ne podjele“ i konkretna rješenja za Novi, ako ne direktnim razgovorom sa stanovnicima grada pod Orjenom. Zato, mladi volonteri Demokrata, kako su to činili i ranije, nošeni entuzijazmom i voljom za promjenama, a poučeni iskustvom da do njih zaista može doći i da njihov rad daje veoma vidljive rezultate, počeli su sa kampanjom „od vrata do vrata“ u susret lokalnim izborima u Herceg Novom, koji se održavaju 7. maja ove godine.

Picerija i restoran

Samo u okviru prvog dana kampanje, članovi Mladih demokrata obišli su preko 900 domaćinstava u naseljima Mojdež, Sutorina, Sušćepan, Rateševina, Žvinje, Njivice, Bajkovina, Prijevor, Drenovik i Igalo i zabilježili procenat podrške od 25,4% za Demokrate, koji samo potvrđuje rezultate nekih nedavno objavljenih anketa i ogromnu podršku koju ideje, ciljevi i zalaganja Demokrata zavređuju u ovoj primorskoj opštini.

Da se Demokratama najviše vjeruje pokazatelj je i stalan priliv članstva, i to ne malog broja onih koji su nekada glasali DPS. Neki od njih su to i lično saopštili predsjedniku Demokratske Crne Gore, Aleksi Bečiću, koji je u društvu generalnog sekretara Demokrata, Borisa Bogdanovića i predsjednika Opštinskog odbora Herceg Novi, Stevana Katića, srdačno dočekan u svim novljanskim domovima koje je posjetio.

Demokratska Crna Gora nastaviće da drži riječ i na primjeru Herceg Novog – nokautiraćemo DPS i sve organizovane kriminalne grupe, kako bi Novljanke i Novljane ponovo živjeli u uređenom gradu i jednom od najvećih turističkih centara na Mediteranu, jer to Novi svojom tradicijom, kulturom i svim potencijalima zaslužuje, poručuju iz Demokratske Crne Gore.

Plaćeni izborni program

Nema komentara