Demokrate: Nova lokalna uprava zasukala rukave i punom parom radi na obnovi...

Demokrate: Nova lokalna uprava zasukala rukave i punom parom radi na obnovi Novog

29
Podijeli

Iz Demokratske Crne Gore, u odgovoru OO DPS-a, smatraju da se filijala Organizovane kriminalne grupe DPS u Herceg Novom ne može oporaviti od ubjedljivog poraza 7.maja, i da ona danas širenjem histerije hoće da zamagli ono što su ostavili gradu, građanima i novoj vlasti, ali i da skrene pažnju sa nespornih rezultata nove lokalne uprave.

– Osim što su ostavili finansijsku pustoš i razorene privredne resurse, ostavili su i nezapamćeni haos u lokalnoj upravi. Tamo gdje DPS vlada, tu nema ni sistema ni poretka, već su prisutne samo kleptokratska hajdučija, samovolja i bezobzirnost. Tako smo zatekli tri gradonačelnika, što je presedan u evropskim razmjerama.

Picerija i restoran

– Zatečena je i opština bez usvojenog budžeta što govori o nesposobnosti i pogubljenosti prethodne vlasti koja je velike štete priredila Herceg Novom. I što je posebno frapantno ako se ima u vidu da je Herceg Novi jedno od središta turističke privrede, zatečena je blokirana Turistička organizacija. Onaj ko je ostavio iza sebe haos sa tri gradonačelnika, grad bez usvojenog budžeta i blokiranu turističku organizaciju, nikako nema moralni osnov da ijednu riječ progovori o funkcionisanju lokalne uprave.

Oni smatraju da je iza DPS-a ostao je nered, haos, blokade, ali da je nova lokalna uprava zasukala rukave i punom parom radi na obnovi Novog, i da su rezultati vidljivi.

– Ključno je to što obezbjeđujemo uvođenje reda, blokiramo vaše zloupotrebe, sprovodimo administrativne reforme, fiskalnu konsolidaciju i realizaciju kapitalnih projekata. Tim putem će se stvoriti uslovi da se poveća zaposlenost i osigura privredni rast. Jasno je i Novljanima i Novljankama da se uspostavlja odgovorna i otvorena lokalna uprava čiji se članovi ne bave namicanjem privilegija, već svi rade u javnom interesu, složno i koordinirano. Zato i podvaljujete i podmećete da skrenete pažnju sa vlastitih redova u kojima bujaju klanovske podjele, svađe i oštri sukobi.

– U gradovima u kojima smo pobijedili DPS, upravo se ta partija nalazi u nepopravljivom rasulu. Više u tim gradovima nema raspodjele javnih resursa kojim se kupuje mir među kleptokratskom bratijom. Očekujemo da i u Herceg Novom raspisete vanrednu konvenciju kao i u Budvi gdje smo vas takođe porazili i raskrinkali vaše mahinacije. Znamo da ste nervozni jer vas tjeramo na rasula, blokade i vanredne konvencije u svim opštinama u kojima vas ubjedljivo pobjeđujemo. Spremajte se za kulminaciju haosa u svojim redovima, rasula i vanredni kongres – navodi se na kraju saopštenja Demokrata Crne Gore.

29 Komentari

 1. Becicevi preletaci raspadaju… pocepali vunene carape lijeti. Kruso daj nabavi obucu za odlazece preletace. Vracaju se u Tivat, Kotor, Budvu,Podgoricu. Nema Becic kadrova, JER NOVLJANI NECE SA PRELETSCIMA.

  6
  2
 2. E pa ovo je horor. Preletaci nemate rezultata. Koalicija u rasulu. Simrak i Simonida u pregovorima sa Krusom,…., Danijela vec dogovorila, ceka se jos samo nalog Mici iz Beograda i evo nove izbore. Becicevi na proljecnim izborima u HNovom ( njihova istrazivanja su kazu 100%) biti nece dobiti ni 15%. Zato jer je u Novon Becic POLITICKI SURLAS.

  12
  9
 3. I ovi su isti kao i svi ostali. Djavola su zasula rukeve ostvari jesu ali za svoje dzepove i svoje ljude ali ne za gradjenje Herceg Novoga….Kuda ide ovaj grad!!

  21
  12
 4. Žanjete što posijete, ko vam je kriv…

  Lako je sad “laprdat”, ili što bi rekli poslje bitke svi su generali..
  Đe ste bili za glasanje, đe ste bili kad ste pali na priču ovih što ih sad prozivate… mjesto da ste naučili nešto na primjeru IZBOR-a, vi ponovo padoste na iste priče i prazna obećanja…

  14
  10
 5. Ajde kad se falite da ste najbolji kazite:
  1. Jedno ime covjeka uz privrede koji vredi da je u Vasoj partiji , sem piljara, i majstora.
  Kao prvo Vasa partija je napravljena od kadra zajednuckog DPS i od propalih SNP- ovaca.
  Imate li ijednog clana da nije bio u nekoj partiji.

  27
  8
 6. Ja mislim da ste vi zamjena DPS. Iste Vam boje a i ponasate se i imate muziku slicnu manlicite nema sta! O poslu ne pricajte ni kedni ni drugi! Tu ste isti. Samo gledate ko ce đe da se uvali! Obećanje ludom radovanje! A ima i ono trla baba lan da joj prodje dan

  26
  7
 7. Stalno pominjete prethodna vlast DPS, a zaboravljate da je vladao IZBOR (dvije godine) a vi prije njih punih 14 godina. Zna se kako su prosli.

  34
  11
 8. Nije nova nego stara sa kravatama! Necete uraditi nista kao ni ovi prije vas, ali mi je muka vise da vas slusam. Po vama sve ste kriminalce strpali u zatvor, sve je procvjetalo, a nigdje veze sa vezom. Ko da mi zivimo na marsu. DOBRO VAM IDE OVA DEPOLITIZACIJA!

  40
  8
 9. Kako su smiješni danas svi ukravaćeni…nego ajde imaju još fore da se dokažu do iduće sezone, da vidimo kako ćemo je dočekat. Da ne govorimo o obećanjima koja pamtimo ko kornjače. Živi bili pa vidjeli

  28
  8
 10. Kako vas nije sramota! Na državnom nivou na sav glas zalažete se za jedno, a u lokalnoj vlasti radite sasvim drugo. Ne busajte se u prsa. Osluškujte što građani misle o vašoj vlasti. Ako ušiju imate. Inače, brzo ćete proći kao Pozitivna. A dobro bi bilo da čuju i oni vaši naredbodavci iz Podgorice. Ocjena : Nula!

  50
  7
 11. Dvije stvari mi paraju oci:
  Kako su to Demokrate svuda pobjedile Dpsovce, kada je dps u svim gradovima imao vise glasova od vas? Pa valjda ste ih pobjedili zajedno sa vasim koalicionim partnerima!

  Drugo, vi i vasi poltroni sluzbenici radite u javnom interesu? Pa je li javni interes bio da se zadrzi Starcevic kao rukovodiilac Orjena ili da se uhljebi neki vas zasluzni poltron. Necu dalje o ostalim kadrovima od “javnog interesa”

  60
  11

Ostavite komentar

*

code