Demokrate predale listu, Katić: Za konačan pad DPS-a i satelita

Demokrate predale listu, Katić: Za konačan pad DPS-a i satelita

5422
0
Podijeli

Opštinski odbor Demokrata Herceg Novi predao je danas Opštinskoj izbornoj komisiji Izbornu listu „Aleksa Bečić – Demokrate – Pobjede, a ne podjele“ za izbor odbornika u Skupštinu opštine Herceg Novi, na izborima koji će se održati 07. maja ove godine. Predaju liste, osim predsjednika Demokrata, Alekse Bečića, nosioca izborne liste, Stevana Katića i generalnog sekretara, Borisa Bogdanovića, svojim prisustvom uveličali su i članovi i simpatizeri Demokrata iz Novoga, koji su se pojavili da u velikom broju požele sreću oslobađanju još jednog grada, nakon Budve i Kotora, od DPS-a i njegovih satelita, navodi se u saopštenju Demokratske Crne Gore.

Sama struktura izborne liste hercegnovskih Demokrata najbolje pokazuje prednost Demokratske Crne Gore u odnosu na ostale političke subjekte. Naime, od 34 kandidata za odbornike, koliko je i mandata u novskom parlamentu, na listi Demokrata 47% je mladih, 33% je pripadnica ljepšeg pola, 60% visokoobrazovanih, 20% studenata i čak oko 80% onih koji nikada ranije nisu bili na izbornoj listi neke partije.

Stevan Katić, kandidat za gradonačelnika Demokrata, izrazio je zadovoljstvo današnjom predajom izborne liste. Istakao je da su Demokrate ovom prilikom predale 300 potpisa, a da su 7 puta više sakupile.

„Na ovaj način, željeli smo da sačuvamo svoje članstvo i simpatizere od svih eventualnih pritisaka organizovanih kriminalnih grupa“.

Katić je javnost obavijestio i da su svi kandidati Demokrata za odbornike potpisali izjavu časti da nikada neće u koaliciju sa DPS-om i njihovim satelitima, jer su oni krivci za sveopšte propadanje Crne Gore i Herceg Novog.

Kandidat za gradonačelnika je sa građanima podijelio informaciju da svaki četvrti Novljanin podržava Demokrate (već je obiđeno 4500 domaćinstava, uz procenat podrške za Demokrate od 25%), te da je to informacija koju mladi volonteri Demokratske Crne Gore svakodnevno dobijaju na terenu.

Katić je naglasio da će Demokrate ovim tempom nastaviti do konačnog poraza DPSa i organizovanih kriminalnih grupa. „Demokratska Crna Gora je ispravna opcija koja nikada nije prevarila birače“, rekao je Katić. „I ovog puta obećavamo – sveobuhvatni, ali realni program ćemo ispuniti do poslednjeg slova, jer je za Demokrate riječ zakon“.

Kandidat Demokrata za gradonačelnika pozvao je Novljane da u što većem broju izađu na izbore i daju podršku listi sa kojom znaju na čemu su, a to je lista Aleksa Bečić – Demokrate – Pobjede, a ne podjele, navodi se na kraju saopštenja.

Plaćeni izborni program

Nema komentara