Početna Politika Demokratski front: Sloboda će zasijati Herceg Novim

Demokratski front: Sloboda će zasijati Herceg Novim

0

Demokratski front je u Bijeloj održao radni sastanak odborničkih kandidata na kome su se upoznali sa problemima lokalnog stanovništva,  u cilju temeljnijeg pristupanja rješavanju istih.

Uključujući Baošiće i Kamenare, ovaj tradicionalno opozicioni bastion je i na prethodnim parlamentarnim izborima dokazao doslednost borbi za slobodu prepoznajući i podržavajući DF kao vodeću opozicionu snagu.  Sudeći po prisutnosti i raspoloženju članova i simpatizera opravdano očekujemo da ćemo ponoviti rezultat na predstojećim lokalnim izborima.  Sloboda će zasijati Herceg Novim, a slijediće  je prosperitet iznjedren napornim radom koji je neophodan, pogotovo nakon vladavine naših,  sada vec sigurno prethodnika.

Ovim putem pozivamo sugrađane da u što većem broju dođu u subotu 22.04. u DVORANU PARK, zbog sebe, zbog Herceg Novog koji će da radi. Mi smo sidro koje će zaustaviti  nepotizam i korupciju, ali i jedro neophodno našem gradu da krene u plovidbu putem prosperiteta – poručuju iz Demokratskog fronta.

Plaćeni izborni program