Demokratski front u panici pokušava da spere ljagu u Beogradu

Demokratski front u panici pokušava da spere ljagu u Beogradu

3279
0
Podijeli

Nakon teškog debakla koji su doživjeli juče od građana Herceg Novog, lideri Demokratskog fronta (DF) paničnu ispomoć pokušavaju da nađu u Beogradu. Naime, danima pompezno najavljivani završni skup ovog saveza, pretvorio se u pravi fijasko, sa ne više od 200 djece i omladine koji su na praznom trgu čekali koncert. Pritisnuti ehom praznine gradskog trga čak su i lideri DF-a poslije 20-ak minuta morali da napuste skup – navodi se u saopštenju DPS-a.

Bježeći iz Podgorice zbog sudskog postupka koji se protiv njih vodi, bojkotovani od građana Novog, lideri Fronta očajnički spas traže u posjeti predsjedniku vlade Srbije, i to dan pred izbore – u sred izborne ćutnje. Umjesto da se upitaju da li je prazan hercegnovski trg odgovor građana na njihova nedjela, na njihovu izdaju i pokušaj da 16. oktobra građane Crne Gore uvuku u bratoubilački rat, Andrija Mandić i družina pokušavaju da svoju sramotu “operu” u Beogradu.

Picerija i restoran

Ostalo je nejasno da li će u delegaciji Fronta biti novi član i glavni promoter, pjevač Vlada Georgijev ili će vođstvo ovog saveza Aleksandru Vučiću ponijeti snimljeni CD sa njegovih nastupa u primorskim diskotekama na kojima vedeta Fronta nastupe počinje primitivnim uvredama i psovkama na račun novizabranog predsjednika Srbije.

Novljani vole svoj grad i svoju državu, i tu će se odlučiti ko će vladati ovim gradom. To će Mandić & Co. saznati u nedjelju uveče, makar rezultate čekali u drugoj državi! – poručuje se u saopštenju DPS-a.

Plaćeni izborni program

Nema komentara