Demos, Pravo na budućnost – Za Herceg Novi, nosilac Marko Mirjanić: Sa...

Demos, Pravo na budućnost – Za Herceg Novi, nosilac Marko Mirjanić: Sa nama su mladi i iskusni

4264
21
Podijeli

Demos je prepoznatljiv na državnom nivou, a biće i na lokalnom, poručio je Marko Mirjanić, nosilac 12. izborne liste koja je do sada predata OIK-u za lokalne izbore u Herceg Novom.

Lista nosi naziv DEMOS Pravo na budućnost – Za Herceg Novi. Predata je večeras, a grupi kandidata za odbornike podršku je dao i lider DEMOS-a Miodrag Lekić.

Picerija i restoran

–  Demos je ozbiljna partija i kao što sam naziv liste govori obezbijediće bolju budućnost za Herceg Novi. Naša izborna lista je spoj mladosti i iskustva. Na listi je dosta mladih obrazovanih i iskusnijih. Bićemo dosta veliko iznenađenje na izborima. O eventualnim koalicijima ćemo naknadno razgovarati. Otvoreni smo za saradnju, a znamo da sigurno nećemo sa DPS-om – naglasio je Marko Mirjanić.

21 Komentari

 1. Sto to znaci kad neko vodi partiju u drugoj državi koja ga je ljudski prihvatila,a on je na strani svoje prave države ?Uporno protiv svega našega,a hoće vlast.
  7  8
 2. Igranka moze da pocne.. bice veselo do 7. maja.. manjeg grada, vise lista, a najvise preletaca.. isti ljudi, ista retorika, ista obecanja.. i obavezno negirati sve Crnogorsko.. tuzni grade
  30  19
 3. Срећно добром момку Марку и његовим пријатељима.А онда сви заједно против дпс-а и прираслица.
  24  48

Ostavite komentar

*

code