Početna Promo Depilacija organskim voskom za perfektnu kožu

Depilacija organskim voskom za perfektnu kožu

0

Jesen je idealan period za njegu kože poslije ljeta. Da li ste znali da je depilacija važan dio tog procesa? Najveća blagodet je piling efekat kojim se uklanjaju ostarjele I mrtve ćelije sa površinskog sloja epidermisa. Na ovaj način se poboljšava disanje kože i izbacivanje toksina, stimuliše rast novih ćelija i apsorpcija preparat aza njegu koji se nanose na njenu površinu.

U svijetu je prvi put proizveden hladni organski vosak, a exkluzivno u salonu Look by Violeta u Portonovom možete uživati u prednostima novog pristupa depilaciji. Ova revolucionarna formula sa potpuno prirodnim i organskim sastojcima osim što uklanja i prorjeđuje dlake hidrira kožu i smanjuje mogućnost urastanja dlaka. Mineralna ulja povećavaju elastičnost kože i smanjuju bol do 40% kako kod žena tako i kod muškaraca.

Za vas smo pripremili od 15-17. oktobra promotivne pakete. Uz Premijum paket od 65€ (cijele noge sa intimnom depilacijom, pedikir, manikir I lakiranje) prvih 5 klijenata dobija exkluzivni poklon vaučer spa&wellness Lazure “buy 1 get 1”. Uz Gold paket od 55€ (pola nogu sa intimnom depilacijom, pedikir, manikir I lakiranje) prvih 5 klijenata dobija sjajan vaučer spa&wellness Lazure sa 40% popusta na masažu. Uz Silver paket od 29€ možete uživati u depilaciji cijelih nogu, intimnog dijela, ruku i nausnica.

Za jake i snažne muškarce koji brinu o svom izgledu i higijeni imamo specijalan Strong paket od 40€ -depilacije grudi, leđa i spa pedikir sa relax masažom stopala.

Termine zakažite na 069 550 005 od 09-20h

Tim salona Look by Violeta

PROMO