Devet Jadranovih momaka u U15 reprezentaciji za “Uskršnji turnir” u Mađarskoj

Devet Jadranovih momaka u U15 reprezentaciji za “Uskršnji turnir” u Mađarskoj

2515
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Vaterpoliste PVK Jadrana Carine, njih 9, trener, Vido Lompar uvrstio je u uži spisak od 24 igrača, koji će se naći na drugim pripremama omladinske reprezentacije (U15) u Nikšiću, od 7. do 9. aprila.

Vaterpolo reprezentacija 2002. godište i mlađi učestvovaće na tradicionalnom “Uskršnjem turniru” u mađarskom gradu Miškolcu, od 14. do 16. Aprila. Na turniru će, osim crnogorske i selekcije domaćina, nastupiti Srbija, Italija i Hrvatska, što čini ovaj turnir izuzetno jakim i kvalitetnim, te predstavlja pravi test za naše mlade vaterpoliste.

Picerija i restoran

Iz Jadrana Carine pozvani su: Stefan Subotić, Obrad Dabović, Bruno Stevanović, Ilija Radović, Vasilije Radović, Damijan Vujičić, Jovan Vujović, Matija Sladović i David Stevović.

Prvobitno, na širem spisku reprezentacije nalazilo se 11 igrača Jadrana, ali zbog jake konkurencije otpali su Maksim Ogurlić i Filip Aleksić.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code