Početna Politika DF Herceg Novi: Novljani, dignimo glas, posljednji je čas

DF Herceg Novi: Novljani, dignimo glas, posljednji je čas

31

Demokratski Front Herceg Novog podržava radnike PZU Opšta bolnica Meljine i predlaže da je zajedno sa građanima Herceg Novog odbrane.

Hercegnovski DF, reagujući na teško stanje zbog neriješenog statusa Bolnice navodi:

– Predlažemo da sa građanima odbranimo ono što je naše i što nam i u budućnosti treba, a zarad nas samih i naše djece. Svjedoci smo svakodnevnih problema u funkcionisanju bolnice Meljine, zbog njenog nerješenog statusa i borbe “moćnika” oko iste, ne da bi unaprijedili rad u interesu građana Herceg Novog, već da bi istu devastirali i na taj način došli do zemljišta “na pjeni od mora” za izgradnju turističkih kapaciteta- navode iz DF-a.

Podsjećaju da je u avgustu 2018.godine SO Herceg Novi na šestoj vanrednoj sjednici donijela zaključak kojim predlaže Vladi CG donošenje posebnog zakona (lex specijalis-a) kojim bi se stvorili pravni uslovi za rješenje problema PZU “Opšta bolnica Meljine”:

-Međutim, Vlada, kao i na ostale prijedloge i zahtjeve, koji dolaze iz Herceg Novog, ne preduzima ništa, već čini sve kako bi funkcionisanje građana Novog bilo što kompleksnije. Građani Herceg Novog su imali bolnicu u 19. vijeku, koju nam je izgradio osvajač, a u 21. vijeku nam je” naša vlast” ukida. Novljani, dignimo glas zadnji je čas – poručuju na kraju saopštenja iz Demokratskog fronta Herceg Novog.

31 Komentari

 1. Ha ha ha.Kakvih ovdje bjese komentara.No svjet je visi i siri od toga.A ajde malo da mislimo na lokal sovinistickom nivou.J…se meni za sve stranke jer se u svakoj od njih nalaze i Srbi i Crnogorci a kao sto vidite svi jedni na druge av av.Nego je fora u tome sto su pravi Nov ljani starosedioci izumrli ili poklopljeni i asimiliranji Niksicanima Cevljanima Podgoricanima Belopoljcima itd itd pa se ne cuju niti ih ovi ne slusaju.E ovi se sad prestavljajukao Novljani i njih se pita sta sa bolnicom.Koga jadni koga.Svi sa sela i vukojebina sisli u boku pa misle da su Boga za bradu uvatili.I nije za ovo Milo kriv.Radi se na ovome jos od kad je Milo mali bio.Dobro rece Stevo Katic Perici Djakovicu na tv anketi:Da je ovo na Zabljak ili sl.ne da nebi dobili bolnicu nego bi dobili po nosu.Nego nema vise pravih Novljana.Ima samo novokomponovanih Novljana koji se sjedeci po kaficima i pijuci jednu kafu cijelo jutro djele na df.dps.sdp sd i ko zna koje jos p.A svi su isti.

 2. Upropastili ste i Agenciju za Orjen. Više ni zaleđe nema perspektivu. Sram vas bilo, bitno vi je partijsko opredjeljenje a ne sposobnost.Nadam se da nećete još dugo, za dobro grada. Ko sa đecom spava, popi..n ustaje. Tako nam i treba. Dižite se Novljani

  6
  5
  • sutorina”# ta agencija za Orijen ništa ne radi ,zaposlili su se njihovi partijci ,rođaci,kumovi,oni stvarno ne smiju nikoga kritikovati,vidimo ih na djelu !

   15
   4
 3. hahahahaha,ovo su komedijaši, a protiv koga glas,jedino protiv vas šta nam radite u Herceg Novom,idite na sela i brda i tamo sijte mržnju i svoje ludilo ,mada su vas i oni siti . Srednji vijek je u vama !!!!

  21
  10
 4. Ajmo Novljani da se dignemo protiv ove Opstinske vlasti prvo pa da ih sve motkama lijepo poceramo pa tek onda da idemo sa tim istim motkama da poceramo onu bagru kroz Podgoricu an drzavnoj vlasti.

  18
  7
 5. Bijezite daleko od Herceg Novog, grada pomoraca i kulture umjetinika i scega sto vi nepoznajete ,
  vracati se u vremena ratova i osvajanja vi ste Balkanski vikinzi a vikinzi su bili najgrdniji od svih u istoriji cevjocanstva,takoodrasliljudi pitamo se mislite li na vasu djecu unucad i sto uopste zelite ajte u Srbiju tamo vas jedva cekaju ne tamo vas ne zele ,maknite se Novoga jer ga godinama unistavate akupili ste sve moguce zemljiste koje su vam prodali slicni vama lizalice

  17
  6
 6. Nije mi cudno sto DPS negativno komentarise DF , nego zasto toliko DF smeta NOVSKOJ LISTI i DEMOKRATAMA !? Svi DPS clanovi kroz javna preduzeca su zasticeni samo se progone pravi i iskreni SRBI !!!

  16
  23
 7. Oce li seferovici protestvovat, od kako ste zorana p izbacili iz stranke sve je krenulo nizbrdo.. Zato ce on sad bokeljsku stranku da podigne na veci nivo,haha

  16
  5
 8. Opet pokusaj ubiranja politiclih poena…Ocigledno vlast u Herceg Novom ne shvata problem koji ce se odrazit na sve nas i nase porodice ukoliko se bolnica zatvori.
  Nije poenta da vi ptebacite odgovornost na drugoga i da pokazete time kako brinite.POENTA JE DA JE TO NASA BOLNICA I DA SVI ZAJEDNO BEZ POLITICKIH DRESOVA POKUSAMO DA SPASIMO BOLNICU.
  Povraca mi se os ove demagogije DF-a,demokrata i novske liste.
  Ko je sledeci koji podrzava preko saopstenja radnike i bolnicu ? DPS ? SNP ?

  36
  3

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code