Početna Sport Dilan Prašović i Edin Puhalo u eliminacionom meču za titulu profesionalnog WBO...

Dilan Prašović i Edin Puhalo u eliminacionom meču za titulu profesionalnog WBO šampiona

5

U Beogradu će se 23.oktobra održati eliminacioni meč za titulu profesionalnog WBO šampiona svijeta u kruzer kategoriji, u kojem će se sastati crnogorski profesonalni bokser Dilan Prašović (13-0-0) i Bosanac Edin Puhalo (19-0-0).

Ovaj meč je trebalo da bude održan u martu na tradicionalnom turniru “SPLENDID GRAND PRIX – BUDVA 2020”, ali je otkazan- pomjeren zbog nepovoljne epidimiološke situacije.

S obzirom da je WBO federacija obavezala aktere ovog projekta da u roku od šest mjeseci moraju iskoristiti mogućnost ovog kvalifikacionog meča, promoter Redžo Dedeić i menadžer Ivan Nikolić su odlučili da se taj projekat održi u Beogradu, s obzirom da su garanciju za njegovo održavanje i logističku podršku dobili od predsjednika BSS Nenada Borovčanina.

Pobjednik ovog meča stiče pravo prvog izazivača svjetskom šampionu u kruzer kategoriji, a ko će to biti znaće se 12.decembra poslije meča u Londonu između Lawrence Okolie (Engleska) – Krzysztof Glowacki (Poljska).

Direktan prenos ovog meča realizuje Arena Sport.

Naš borac je završne pripreme obavio u Herceg Novom pod stručnim nadzorom njemačkog trenera alžirskog porijekla Nasser Chahrour , a danas i sjutra su mu posljednja dva sparinga pred predstojeću borbu.

5 Komentari

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code