Dimitrije Kriještorac u Jadranu Carine

Dimitrije Kriještorac u Jadranu Carine

0
Podijeli

Mladi vaterpolista Dimitrije Kriještorac u narednom peridu braniće boje Jadrana Carine. Ugovor je potpisan na 2 + 1 godinu – saopšteno je iz kluba.

Rođen je 15.07.1996. godine, ponikao je u Primorcu iz Kotora. Dimitrije pripada grupi mladih perspektivnih vaterpolista koji su 2013. godine na Malti osvojili Evropsko juniorsko Prvenstvo. Ovoga ljeta, tačnije od početka maja mjeseca pa sve do pred sam početak Svijetskog Prvenstva u Budimpešti, Dimitrije je prošao cijelokupne pripreme „A“ reprezentacije na visokom nivou.

Picerija i restoran

– Jako sam srećan i zadovoljan dolaskom u Jadran Carine, ovo smatram iskorakom u svojoj karijeri. Ubjeđen sam da ću u narednom periodu jako napredovati te dati veliki doprinos ekipi u ostvarenju svih zacrtanih ciljeva. Poznato je da se kod trenera Vladimira Gojkovića jako puno radi te sam spreman da dam sve od sebe –  poručuje Kriještorac.

Ekipu Jadrana Carine već za 20-tak dana očekuje prva provjera na kvalifikacionom turniru Lige Šampiona koji se odigrava u Strasburu (Francuska) u periodu od 15 do 17 septembra.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code