Početna Promo Dinamična agenda za polo spektakl u Porto Montenegru

Dinamična agenda za polo spektakl u Porto Montenegru

1

Događaj koji će obilježiti ljetnji kalendar događaja u Porto Montenegru i na tivatskoj rivijeri, po produkciji i atraktivnoj agendi je Polo u marini, koji će biti održan od 1. do 3. avgusta, na pop-up Porto Montenegro Areni.

Polo u marini Porto Montenegro okupiće svjetsku i nautičku javnost i ljubitelje pola, crnogorsku publiku i goste koji žele da provedu dan sa porodicom i prijateljima uživajući u ovom spektaklu, uz zanimljivu agendu, piće i sjajnu muziku.

Gradska muzika i mažoretke predvodiće sprektakularna konjičku povorku sa igračima pola, koja kreće od gradske rive Pine kroz promenadu nautičkog naselja PM, u četvrtak 1. avgusta, od 19:30h.

Polo mečevi zakazani su za petak 2. avgust i subotu 3. avgust od 17:15h na velikoj Porto Montenegro Areni, kada će zaigrati najveća svjetska polo imena.  Karte su dostupne za kupovinu putem email adrese: events@portomontenegro.com, po cijeni od 20€.

Četiri sjajne ekipe odmjeriće znanje, iskustvo i spretnost, a među njima su i maharadža Savai Padmanabh Singh (Pacho) od Džajpura koji je jedan od nauglednijih predstavnika svjetskog pola, član reprezentacije pola u Velikoj Britaniji i vlasnik Royal Berkshire Polo kluba Jamie Morrison, višestruki pobjednik turnira Polo in the Park i velikog polo turnira na snijegu Charlie Wooldridge i mnogi drugi.

Zanimljiva je agenda zabavnih sadržaja – u subotu 2. avgusta će nastupiti Kic Pop hor, na platou ispred podmornice Heroj u 21:00h. Ovaj hor nije potrebno posebno predstavljati, jer već dvije godine šarmiraju svojim tematskim nastupima i repertoarom crnogorsku javnost. Ulaz je besplatan.

Svi su pozvani i na veliku Polo white žurku nakon polo finala, u subotu 3. avgusta na bazenu Jahting kluba Porto Montenegra od 21h. Za sjajnu muzičku energiju biće zadužene globalno prepoznatljive Natalia Baruligh i Ester Anaya.

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code