Dio imovine Vektra Boke, vrijedan 8,1 milion eura, na novom oglasu

Dio imovine Vektra Boke, vrijedan 8,1 milion eura, na novom oglasu

7
Podijeli

Odbor direktora kompanije Vektra Boka, koja je nakon stečaja pod režimom reorganizacije, raspisao je javni poziv za prodaju dijela nepokretne imovine, po ukupnoj početnoj cijeni od 8,18 miliona EUR.

Na prodaju je ponuđen restoran Galeb po početnoj cijeni od 4,43 miliona EUR, motel Dubrava za 2,6 miliona i zemljište na Rosama za 250 hiljada EUR.

Picerija i restoran

Kupca čeka i motel Borići sa zemljištem za 200 hiljada kvadrata, kao i zemljište kod hotela Rivijera Njivice na tri katastarske parcele po cijenama od 150 hiljada, 30 hiljada i 520 hiljada EUR.

Zainteresovani pisane ponude treba da dostave do 16. marta.

Imovina će se prodati ponuđaču koji ponudi najviši novčani iznos za nekretnine.

Nakon otvaranja prikupljene ponude će formirana komisija dostaviti Odboru direktora na razmatranje, a odluka o prikupljenim ponudama biće donijeta najkasnije u roku od 15 dana od razmatranja.

Stečaj je u kompaniju uveden u junu 2015. godine, zbog duga od četiri miliona EUR prema Crnogorskoj komercijalnoj banci .

7 Komentari

 1. brkovic je dao 33 miliona za vlasnistvo nad 90 % Boke. prije 9 godina. nije dobio dzabe nista . to sto nije nista uradio to je za kritiku , ali za to da je platio dobro platio jeste.

  1
  1
 2. Da hoce neko kupiti restoran Galeb! od tog objekta bi se moglo napraviti nesto, a ne da stoji ruglo u centru Igala na pjeni od mora! A za Brkovica- svi smo vidjeli kakv je on “investitor”, no comment!

  11
  1
 3. Pravo pitanje je čije imovine? U onoj sretnoj zemlji zvanoj SFRJ, radni ljudi i građani Herceg Novog su godinama gradili HTP “Boka”, a onda je ta imovina, zna se već kako, došla u posjed ovakvih “kontraverznih biznismena”, koji su uspjeli da je dovedu do kraha. Sada će poslije nekoliko propalih tendera ta imovina biti prodata u bescenje. Alal vjera novljani, kada ste ovo dozvolili.

  21
  3

Ostavite komentar

*

code