Dio Šetališta, biće opet osvjetljen sa 30 stubova

Dio Šetališta, biće opet osvjetljen sa 30 stubova

3268
8
Podijeli

Zbog velikog kvara na instalacijama, javna rasvjeta na Šetalištu Pet Danica, na potezu od teniskih terena na Toploj do kupališta Yachting club, na Škveru, proteklih par dana bila je van funkcije. Više od 30 stubova javne rasvjete, uključujući i reflektore u tunelu, nijesu funkcionisali, a prolaz ovom dionicom u večernjim satima, “olakšavala” je rasvjeta hotela Sun Resort i poneka sijalica iz privatnih đardina.

“Riječ je o velikom kvaru, i tokom vikenda smo konstantno bili na terenu dok smo kvar locirali. Naša tehnička ekipa je na terenu i očekujem da bi to do večeras trebalo da bude osposobljeno”, kazao je našem radiju v.d. direktor Komunalno stambenog preduzeća, Branko Crnogorčević.

Picerija i restoran

Prema njegovim riječima, javna rasvjeta na ostalim mjestima u gradu, uglavnom funkcioniše bez većih problema, uz periodnu zamjenu dotrajalih sijalica.

8 Komentari

 1. Najlakse komentarisati ako malo znas!Led lampe vijek trajanje vise od 50000 sati rada.Znaci nije to problem vec losa i ostecena instalacija.Sijalice su potrebne za oko 700 kladicnih svjetiljki.

 2. DOTRAJALE SIJALICE? :d :d 😀

  pa koga vi to zezate! Dotrajale sijalice? a sve zamjenjene sa LE diodama prije nepunih godinu dana. MTBF (srednje vrijeme do otkazivanja) LE dioda je preko 10.000 sati.

  Koja šprdnja

  20
  2
 3. U normalnim sredinama postave se kandilaberi i rasvjeta i traju bar 50 godina i onog dana kad se zamjene isti su kao prvog dana, kod nas se u zadnjih 5 godina presalpalo na 100 kandilabera.

Ostavite komentar

*

code