Dio ulice Orjenskog bataljona ponovo jednosmjeran

Dio ulice Orjenskog bataljona ponovo jednosmjeran

7
Podijeli

Saglasno Odluci o regulisanju drumskog saobraćaja, u ulici Orjenskog bataljona, u Herceg Novom, uspostavljen je jednosmjerni režim saobraćaja.

Na dijelu puta od raskrsnice sa Banjalučkom ulicom do raskrsnice sa ulicom Nikole Ljubibratića, u smjeru kretanja prema ulici Nikole Ljubibratića saobraća se u jedmom smjeru.

Picerija i restoran

Radnici Komunalno stambenog preduzeća su na zahtjev nadležnog Sekretarijata za komunalne djelatnosti, ekologiju i energetsku efikasnost, postavili i odgovarajuću vertikalnu saobraćajnu signalizaciju.

7 Komentari

 1. Vi nemate pojma,sa vama vlada sujeta i tako i donosite odluke.Sad treba kruziti okolo.Kad je ovako moglo godinama sta mjenjate na gore.Kozmeticki potez,bez poboljsanja , a na stetu svih ucesnika u saobracaju koji prolaze tim putem.I nije za vas nista drugo nego da pomjerate mjesta za kante od smeca i slicne promjene pravaca,TO VAM JE LIMIT.Svaka odluka u bilo kojoj sferi odlucivanja i rada kad je donesete je vise stetna nego korisna.To je pravilo jer se dolazi na vlast tako samo da se dodje ,a dalje sta dalje.Nemate vizionare ,nemete kreativce ,nemate stimulacije za kadrove.Cast izuzetcima svakako.Ovo nije politicko reagovanje,ali brate preceraste sa kozmetikom.

  10
  1
 2. Ajmo dozvolit da se svaki milimetar izgradi u cjelom gradu i da sve ulice postanu parkinzi. I nemoj molim te da neko slucajno ukloni parkirana kola na sred puta (dvosmjernog) u ulici 1 Bokeljske .. da se ljudi ne naljute sramota bi bilo da se parkiranim kolima na sred puta zamjeri , kao i da se pod hitno nalpate kazne i zabrani kretanje djece prema Srednjoj skoli po trotoaru jel smetaju parkiranim vozilima koja su uredno parkirana na istim tim trotoarima ispred istih zgrada (Ratara i one preko puta).

  24
  1
 3. Ajde se više dogovorite i jednom za vazda postavite znakove, ispravite znakove tako da budu vidljivi i sredite kompletnu signalizaciju jednom za vazda.

  A mogli bi da pustite i tastere na semaforima u rad.

  26
  1

Ostavite komentar

*

code