Početna Politika Direktor Turističke organizacije Zapadne Srbije podržao Koaliciju Za Budućnost Herceg Novog i...

Direktor Turističke organizacije Zapadne Srbije podržao Koaliciju Za Budućnost Herceg Novog i Boke

0

Direktor Turističke organizacije Zapadna Srbija, Miroslav Rađen, podržao je koaliciju ,,Za budućnost Herceg Novog i Boke’’ i pozvao turiste iz toga dijela Srbije da dođu u Herceg Novi. On je u razgovoru sa nosiocem liste, Ivanom Otovićem, kazao da je Herceg Novi jedan od omiljenih gradova za građane turističke regije Zapadna Srbija.

,,Veliko mi je zadovoljstvo što se nalazim u Herceg Novom, na poziv Andrije Mandića, da podržimo koaliciju ,,Za budućnost Herceg Novog i Boke’’. Herceg Novi je jedan od omiljenih gradova za građane turističke regije Zapadna Srbija. Veliki broj njih se odmara u Herceg Novom. Važno je i to da veliki broj turista iz Crne Gore i sa ovoga područja boravi na turističkoj regiji Zapadna Srbija, posjećuje naše planine, Zlatibor, Taru, Zlatar i Goliju’’, kazao je Rađen.

On je koaliciji Za budućnost Herceg Novog i Boke poželio uspjeh na izborima i izrazio nadu da će saradnja u narednom periodu biti još bolja.

Ono na šta želimo da stavimo akcenat je saradnja na međunarodnim projektima. Mi imamo dosta iskustva, a iz razgovora sa kolegama zaključio sam da je mnogo projekata i u Herceg Novom realizovano kada su u pitanju programi prekogranične saradnje i fondovi EU. Mislim da naša ponuda može biti kompatibilna, nekada su bili programi planina – more, tako da možemo ponovo raditi na tim projektima. Jako je bitno da saradnja u narednom periodu bude još bolja i da zajedno razvijamo turističku ponudu i uradimo mnogo zajedničkih projekata’’, poručio je Rađen.

Nosilac liste koalicije ,,Za budućnost Herceg Novog i Boke’’, Ivan Otović, zahvalio se Rađenu na podršci i pozvao ,,sve naše prijatelje, našu braću iz ovoga dijela Srbije da posjete Herceg Novi’’.

,,Sjutra, kada mi budemo najvažniji činilac buduće vlasti u Herceg Novom nastavićemo da unapređujemo saradnju između opštine Herceg Novi i Turističke organizacije Zapadna Srbija. Mi ćemo se boriti da imamo turiste iz svih djelova Srbije i regiona. Suština je da sarađujemo i zajedno razvijamo jedinstveni turistički proizvod koji će nam omogućiti da nastupamo na trećim tržištima’’, kazao je Otović.

Politički marketing