Djeca od 3-6 godina sa Savine od 15. septembra u adaptiranim prostorijama...

Djeca od 3-6 godina sa Savine od 15. septembra u adaptiranim prostorijama Srednje škole

2006
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

srednja skola ivan goran kovacic 3Ove godine u hercegnovske vrtiće upisano je 950 mališana, pa će  predškolski objekti u Bijeloj, Zelenici, na Toploj i u Igalu, početi sa radom 1. septembra, najavili su iz predškolske ustanove “Naša radost”.

Kako je vrtić na Savini još u aprilu zatvoren zbog potencijalne opasnosti od urušavanja, 40-ak mališana jasličnog uzrasta (od 1 do 3 godine) upisanih u ovu vaspitnu jedinicu, od 1. septembra boraviće u kući zadužbine Ukropina u Igalu, u ulici Sava Ilića 52.

Picerija i restoran

Djeca od 3 do 6 godina biće smještena u adaptiranim prostorijama SMŠ “Ivan Goran Kovačić” na Savini od 15. septembra. Adaptaciju prostora  finansira Opština Herceg Novi. Tačnu informaciju roditelji će dobiti 9. septembra.

Ministar prosvjete u Vladi Crne Gore, Predrag Bošković, u junskoj posjeti Herceg Novom, najavio je rušenje starog i gradnju novog vrtića na postojećoj lokaciji na Savini.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code