Početna Društvo Dječija nedjelja u kotorskom Kulturnom centru

Dječija nedjelja u kotorskom Kulturnom centru

0

JU Kulturni centar „Nikola Đurković“ Kotor obilježiće Dječiju nedjelju, od 30. septembra do 8. oktobra. U saradnji sa kotorskim osnovnim školama, u planu su svakodnevne edukativne radionice u Gradskoj biblioteci i čitaonici, kao i dječiji filmovi u Kinu „Boka.“

U saradnji sa JZU Dom zdravlja Kotor, u utorak 1. oktobra održaće se predavanje na temu: Zdrava ishrana kod djece i mladih, koje će u dva termina, zbog velikog interesovanja, prirediti stručni tim ljekara i zdravstvenih radnika iz savjetovališta za dijabetes kotorskog Doma zdravlja.

Osim promocije zdrave ishrane, kao zdravog stila života, biće promovisan i sport, značajan za zdrav razvoj djece i mladih. Tim povodom, u saradnji sa Ministarstvom sporta i mladih i Rukometnim savezom Crne Gore u petak, 4. oktobra biće organizovan Sportski dan u dva segmenta. Predviđena je tribina o značaju sporta, na kojoj će govoriti proslavljeni sportisti Crne Gore, a zatim će uslijediti rukometni pokazni trening, koji će voditi naše proslavljene rukometne reprezentativke.

Svi programi su besplatni.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code