Dječija predstava “Princeza i žaba” na sceni Dvorane Park u subotu

Dječija predstava “Princeza i žaba” na sceni Dvorane Park u subotu

0
Podijeli

Predstava “Princeza i žaba”, rađena u koprodukciji Teatra 303 iz Kotora i Kulturnog centa “Nikola Đurković” Kotor, najavljena je iz Herceg festa u Dvorani Park u subotu, 19. maja.

Današnje društvo opsjednuto je virtuelnim svijetom i zato bajka nosi poruku da se djeca vrate pravim vrijednostima: knjizi, igrama u prirodi, druženju i drugarstvu. Društvene mreže ugasile su čaroliju i bajkovitost sa kojom bi svako dijete trebalo da raste, pa je u priči najmlađa princeza oličenje igre, mašte i svega što krasi djetinjstvo sa dušom, a ne elektronikom.

Picerija i restoran

Napisana po motivima priče za djecu “Kralj i žaba“ nadograđena je likom vještice Virus, koja ubacuje svoje viruse u mobilne telefone, kompjutere i tako upravlja kraljevstvom. Pored vještice, tu je i lovac koji pomaže kralju i najmlađoj princezi da se oslobode Virusa i pronađu mladog princa, kojeg je vještica pretvorila u žapca.

Glumački tim čine Damir Pjetrović, Nađa Pjetrović, Katarina Igić, Ksenija Maslovar, Sara Čizmović, Miljan Stešević, Iva Kernec, Neđeljko Kustudić, Vasilije Čolan, Dragan Buzdovan i Ranko Ristovski. Scenario i režiju za bajku uradio je Dragan  Buzdovan.

Predstava počinje u 19 časova, a ulaznice po cijeni od 3 eura mogu se kupiti 18. i 19. maja na blagajni Dvorane Park od 9 do 12 i od 18 do 19 časova.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code