Početna Društvo Djed Mraz stiže u Herceg Novi

Djed Mraz stiže u Herceg Novi

9

Iako još nije Nova godina, Opština Herceg Novi obradovaće najmlađe Novljane već u subotu ujutro – u 10 sati sa Titove vile kreće Djed Mraz sa sankama. Put Djeda Mraza ići će Šetalištem Pet Danica do Galeba, a onda i Njegoševom ulicom do Trga Nikole Đurkovića, gdje će cijela kompozicija biti izložena tokom praznika.

Razumije se, Djed Mraz nije u Herceg Novi došao praznih ruku – cijelim putem do gradskog trga dijeliće slatkiše u pokretu – jer Djeda Mraz ne smije stati, ni skrenuti sa staze!

Opština Herceg Novi poziva sve građane svih dobi da isprate ovaj događaj, a kompletna dekoracija biće izložena na Trgu Nikole Đurkovića od 11 sati.

9 Komentari

 1. Dragi Djeda Mraze,
  Ako prolaziš od Šišteta do nove faze Banje, čuvaj se, puta nema, razvali ćeš trapove na saonice…
  Ako dolaziš iz pravca Trebinja, čuvaj se na Mokrine i Kotobilj, put je loš, a naplaćuje se….
  Ako dolaziš iz pravca Dubrovnika, čuvaj se lokvi i šahtova od Bajkovine do Titove vile, da neslomijes karter na saonice..
  Ako dolaziš avionom, požuri, prodadoše aerodrome da vrate dugove….
  Ako dolaziš sa svojim saonicama i irvasima, zamolio bih te da irvase ostaviš nama, građanima Hnovog, a ‘ upregnes’ lokalne političare i poziciju i opoziciju, i odvedes, barem do sledece godine odavde…. Svi su isti Djeda Mraze… Samo mijenjaju kravate…… Ne može se u ovom lijepom gradu živjeti od njihovog bašibozuka, licemjerja….. Puno ti hvala

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code