Početna Društvo Djeda Mraz u pohode vrtićima od Bijele do Igala

Djeda Mraz u pohode vrtićima od Bijele do Igala

0

Mnoštvo boja, šarenila, kostimirani mališani obilježili su jutro u vaspitnoj jedinici vrtića Naša radost u Bijeloj. Stigao je najradosniji dan, a sa njim Djeda Mraz i novogodišnji paketići.

Skoro 150 mališana uvježbalo je nekoliko igara i recitacija koje su prethodile dočeku Djeda Mraza i podjeli paketića. Starija jaslična, mlađa, srednja i 2 starije grupe odigrali su igrokaz „Vuk koji je htio da pojede Djeda Mraza“, 2 ritmične tačke sa cvjetovima – Duga, te Novogodišnju čaroliju uz recitacije i pjevanje novogodišnjih pjesmica, kojima su „prizvali“ Djeda Mraza.

Uslijedila je podjela paketića i slikavanje sa njim, nakon čega su sve grupe nastavile druženje uz muziku u svojim sobama.

Podsjetićemo da je novogodišnji program u vaspitnim jedinicama vrtića počeo juče, kada je Djeda Mraz obišao mališane na Savini. Osim Bijele, Djeda Mraz je danas posjetio i vaspitne jedinice u Igalu i Zelenici, a sjutra stuže i na Toplu.

Inače sve vaspitne jedinice vrtića, osim one na Toploj koja će „dežurati“ tokom zime, radiće do 31. decembra, do 12:30 h.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code