Djelovi Novog u srijedu bez struje

Djelovi Novog u srijedu bez struje

19
Podijeli

Zbog planiranih radova, u srijedu od 10:00 do 17:00 sati, a ne danas, kako je prethodno najavljeno, potrošači sa područija Sušćepana, Hotela Delfin, Igala i Tople 2, ostaće bez napajanja električnom energijom – saopštila je Služba za korporativne komunikacije Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Kako se navodi u saopštenju, radovi se izvode zarad kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Picerija i restoran

19 Komentari

 1. Uzas sta nam rade. Ok je da nam poboljsaju snabdjevanje el.energijom ali da li je to tacno. Ko zna sta rade. Gradjani moraju imati uvid u sve. Dok ne izadjemo na ulice i pocnemo svi da protestvujemo bice nam ovoga i onoga. Tj ima da nas vuku za nos sa osmjehom i tako ce uvjek biti dok god mi budemo u kuci cutali i govorili ono poznato, ma neka proci ce i to. Pa dokle vise da prolazi sve onako kako neki pojedini mocnici hoce ??? Ovo je vise postalo NEDOPUSTIVO ! Teba ovo zaustaviti !

 2. Zar se ti radovi nisu mogli odraditi u septembru ili oktobru, a ne kad pocne sezona grijanja? Sto se tice poboljsanja kvaliteta grijanja, poboljsati ce oni nama samo racune!

  11
 3. Poštovani sugrađani

  Prvi put za 37 godina, nijesam izašao na zadnje lokalne izbore. Tu na prvom mjestu, dugujem veliku zahvalnost gospodinu Perici Đakoviću, i televiziji Novi. Hvala mu, i đe čuo, i đe nečuo. U onih par emisija pred lokalne izbore, savršeno mi je bilo jasno za šta su sposobni, i kadri učinjeti, svi zajedno-sve stranke. Za ništa. Sve što mene kao građanina tišti i smeta mi, oni, ili nisu u stanju da učine boljim, ili nisu nadležni. Ni pitanje vode, ni struje, ni puteva, ni šetališta, ni rasvijete, ni kolektora, niti bilo šta drugo od značaja za svakodnevni život. A kako se zove onaj/ona što sjedi u koju kancelariju, savršeno me ne zanima. Toliko.

  Praštajte

  19
  3
 4. Jako dobro se sjecam kad su 94.te ili 95.te bile one restrikcije od po 8 sati pocele su tacno na katolicki Badnji dan, nije se imalo obzira.

  16
  3
 5. Dobro rece “zasto”, obavljajte radove kada to najmanje ometa gradjane, pa platite dobro radnike, ionako imate od cega, a kako se mnogi ljudi griju na struju, 7 h je zaista mnogo, ama bas ste ga pretjerali vise.Sramota !

  17
  2
 6. Jeste li vi normalni ljudi?? Dokle vise ovako, u sezoni, van sezone,bez vode, bez struje,bez ulicne rasvjete, bez puteva… Ovo mi lici na devedesete i restrikcije. U normalnim sredinama se ovakvi radovi obavljaju ponoci, radnici se adekvatno plate i rade trecu smjenu, a da ne remete svakodne aktivnosti gradjana. Na kraju krajeva mislim da bi gradjani trebali da budu detaljnije upuceni u problematiku, te da se preispita i do detalja da objasnjenje iz kojeg razloga mjesecima unazad svake sedmice iskljucujete struju i vodu? Ah da, u normalnim sredinama ovo nije toliko cesta pojava.

  46
  1

Ostavite komentar

*

code