Početna Ekonomija Do kraja maja zakup 37 terasa lokala na obali

Do kraja maja zakup 37 terasa lokala na obali

3

U zoni morskog dobra od Igala do Kamenara, uključujući i Rose, u sezonskom petogodišnjem zakupu biće 37 terasa ugostiteljskih objekata. O zakupcima će se odlučivati nadmetanjem, pa ko ponudi više.

Prvorangirani će biti u obavezi da u roku od 10 dana potpiše ugovor.

Javno peduzeće za upravljanje morskim dobrom raspisalo je javni poziv, a početne najniže cijene zakupa bez PDV-a kreću se od 292 eura za 7,5 m² prostora do 9,282 eura, koliko košta zakup prostora od 238 m²  na Toploj.

Privremene lokacije za terase biće date u zakup bez postavljenih objekata i infrastrukturne opremljenosti.

Pravo učešća na javnom nadmetanju imaju zakupci/vlasnici najbližeg stalnog ugostitelsjkog objekta koji posjeduje uredno odebrenje za rad nadležnog organa loklane samouprave, ili građevinsku dozvolu, prijavu građenja za poslovni prostor.

Prijave se mogu podnositi Morskom dobru svakog radnog dana od 8 do 16 h zaključno sa 27. majom.

Javno nadmetanje biće obavljeno 29. maja u 14 h u poslovnoj zgradi preduzeća Morsko dobro u Budvi.

3 Komentari

 1. Ok izdati lokacije za privremene objekte ali koje spodobe dozvoljavaju da zakupci maltretiraju narod i da ne daju prolaz i prilaz plazama itd??
  Torove ste napravili od plaza i obale
  Fukare.

 2. Što bi silazio na plažu kad ne znaš ni plivat,a i taj katanac što spominješ sumnjam da nebi obio,po tekstu ti se vidi od kakve si rabote.

  3
  3
 3. Zakup bi trebao da važi od7.00-19.00 tokom sezone a ne da ne smiješ priči obali cijele godine od lokalnih močnika.Pogledajte samo kako je Azuro u Bijeloj zaključao more cijelu godinu da niko ne može priči.

  8
  9

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code