DO SEPTEMBRA SEMAFOR NA TOPLOJ SAMO SA ŽUTIM SVJETLOM

DO SEPTEMBRA SEMAFOR NA TOPLOJ SAMO SA ŽUTIM SVJETLOM

135
0
Podijeli

Prema nalogu Uprave policije i Komunalne policije u Herceg Novog, jedini gradski semafor na raskrsnici na Toploj, od danas do 1. septembra neće biti u funkciji, a “žmirkaće” samo žuto – upozoravajuće svijetlo.

Zbog gužvi i zastoja koji se već stvaraju na raskrsnici, iz Uprave policije naloženo je “gašenje” semafora, kako bi se saobraćaj brže obavljao.

Picerija i restoran

BOLJE OSVJETLJENJE U MELJINAMA I ĐENOVIĆIMA

Javna rasvjeta na Šetalištu, na potezu od vile “Lovćenka” do Lazareta u Meljinama od danas je ponovo u funkciji, nakon deset dana mraka.
Riječ je o većem kvaru, zbog kojeg je posljednja dva mjeseca dio Meljina od restorana “Galija” do kružnog toka skoro svakodnevno bio bez rasvjete.
Biće neophodno kopanje u dužini od 26 m između dva stuba kako bi kvar bio kompletno saniran. S obzirom na sezonu tehničke službe JKS premošćavaju kablove i pojačavaju osigurače. Ali to je privremeno rješenje, pa su kvarovi sve češći. Isti problem na ovom dijelu Šetališta desio se i početkom maja, kada rasvjete takođe nije bilo desetak dana.
Radnici JKS uspjeli su juče da osposobe rasvjetu i u Đenovićima, kod vojnog otpada bivše kasarne, koja je oštećena mehanizacijom “Ćeltikćoglua”. I na toj lokaciji skoro desetak dana 12 stubova bilo je bez struje.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code