Doček Nove 2018. godine u Boki i Budvi

Doček Nove 2018. godine u Boki i Budvi

2
Podijeli

Svečanim promenadnim koncertom, odnosno nastupom Gradske muzike uz pratnju mažoretki, u Herceg Novom je počeo jutros četvorodnevni program dočeka Nove 2018.

#hercegnovi #crnagora #montenegro #gradskamuzikahercegnovi #gradskamuzika

A post shared by Radio Jadran (@radiojadran) on

Ustaljenu trasu, od glavnog gradskog trga do Dvorane Park i nazad, ispunila je u novogodišnjem ruhu uniformisana „crvena“ povorka muzičara i mažoretki, koji su, svako sa svojim koreografijama, najavili praznik i razveselili brojne prolaznike.
Nakon toga, u Parku Boka, u kojem je ove godine skoncentrisan dobar dio novogodišnjeg programa, upriličena je Nova godina za najmlađe, uz Djeda Mraza i koncert Šanta Pante.

Picerija i restoran

Novogodišnji program biće nastavljen sjutra veče, kada će na istom mjestu od 21 h nastupiti nikšićki bend Senkina đeca, dok će od 23 h posjetioce zabavljati novski i regionalni kantautor, Vlado Gergiev.

Dan kasnije, 1. januara, na istom mjestu nastupiće Sinhro bend i beogradski rok sastav Van Gogh. Posljednjeg dana programa, 2. januara, u Parku Boka od 21 h publiku će zabavljati Dragoljub Đuričić i Balkanska lavina, a dva sata kasnije Tropico bend.

Tivat

U susjednoj, najmanjoj bokeškoj opštini, Tivtu, program dočeka „Welcome to the party“ počeo je 25. decembra, koncertom splitskog Tria Gušti, a dvanaestodnevni program biće okončan 7. januara. Tivatsku rive Pine jutros su preplavili najmlađi Tivćani, za koje je upriličen Dječiji doček Nove godine uz šou Djeda mraza na štulama, balon show, klovn modeling i drugo.
Od 22 h na istom mjestu nastupiće Danijel Alibabić i bend Light under the black mountain.

Posljednjeg dana 2017. Program na Pinama počinje od 20 h, kada na scenu izlazi Red Hot Chilli papers tribute band, zatim regionalna zvijezda Gibonni, a nakon njega DJ Marero.
Prvog dana Nove godine, na Pinama će od 13 – 15 h biti održan koncert klasične muzike „Na lijepom plavom Jadranu“. Večernji program od 20 h počinje natupom tivćanke Nine Petković i DJ Perry-ja, a nakon njih nastupiće zvijezda večeri, Željko Joksimović. Nakon Željka, scenu „preuzima“ DJ Sharr. Za 2. januar od 20.30 h najavljen je koncert Beyonce band-a, Nede Ukraden i DJ Doublepower-a.

Kotor

Kad je riječ o UNESCO-vom gradu, tradicionalni novogodišnji program „Od Božića do Božića“ otpočeo je uoči katoličkog Božića koncertom Gradske muzike u KC Nikola Đurković.
Međutim, Kotorani će imati sasvim drugačiju novogodišnju zabavnu ponudu. Pretposljednji dan 2017. na kotorskim trgovima jutros je prošao u znaku novogodišnje tombole, koncerta klasične muzike, zatim posjete Djeda Mraza i njegovih vilenjaka dječijem i porodiljnom odjeljenju kotorske bolnice, dok je doček Djeda Mraza na Trgu od oružja zakazan za 16 h.

Od 22 h na istom mjestu nastupiće Massimo Savić. Za sjutra veče zakazani su nastupi Električnog orgazma, Partibrejkersa, Ramba Amadeusa, Letu štuke i benda Light under the black mountain. Dan kasnije, 1. januara, nastupiće Disciplina kitschme, Let 3, Stray dogg i Veliki prezir.

Budva

Prijestonica crnogorskog turizma, Budva, i ove godine okupila je najznačajnija zvučna imena regionalne estrade, pa su tako sinoć na trgu ispred starog grada nastupili Hladno pivo i S.A.R.S.
Večeras od 21 h sviraće Bajaga i instruktori. Posljednji dan 2017. Budvani i gosti ispratiće uz Queen simphony i Bijelo dugme, dok će 1. januara nastupiti Elemental i Dubioza kolektiv.

2 Komentari

  1. Malo smeta sto se izdvaja Budva od Boke. To je cetvrta bokeska opstina. No,necemo o tome. Redakciji Jadrana i gradjanima Crne Gore zelim srecnu i uspjesnu Novu 2018 godinu!

    1
    4

Ostavite komentar

*

code