DOČEK NOVE GODINE U GRADOVIMA CRNE GORE I DUBROVNIKU

DOČEK NOVE GODINE U GRADOVIMA CRNE GORE I DUBROVNIKU

177
0
Podijeli

Dok su mnogi građani Crne Gore već isplanirali odlazak u inostranstvo za Novu godinu, mnogi će ostati gdje im je najkomotnije, ili jedino moguće, kod kuće, hotelijeri, Turističke organizacije, lokalne zajednice spremaju za goste različite programe.

Budva prednjači po spektaklu sa estradnim umjetnicima na otvorenom. Tako će ove godine Dino Merlin nastupiti u novogodišnjoj noći, dok su prvog najavljneni koncerti Bajage i Željka Joksimovića. Pored njih očekuje se nastup Jelene Rozge, Vanje Radovanović, grupe Perper.
One sa “dubljim” džepom, u hotelu “Splendid” zabavljaće Severina i Petar Grašo. U hotelu “Queen of Montenegro” nastupiće Sergej Ćetković i Petar Grašo, dok će se u hotelu Mediteran za dobru zabavu pobrinuti Miroslav Ilić. U petrovačkom hotelu “Palas” glavna zvijezda biće Zdravko Čolić.
U diskoteci “Maksimus” u Kotoru u novogodišnjoj noći nastupiće Aco Pejović, a prvog je najavljen nastup Severine. Kotorske novogodišnje fešte se ove godine odvijaju pod nazivom “Od Božica do Božica” koji od 20. decembra pripremaju Turistička agencija, Mjesna zajednica Stari grad i nevladina organizacija “Karampana”. U okviru ovog programa biće organizovani koncerti: učenika Muzičke škole “Vida Matjan”, sastava Lungomare, mandolinski koncert Hrvatskog građanskog društva “Škuribinada”, klape Inkanto, Gradske muzike, Nade Baldić i “Providence i srpskog pjevačkog društva “Jedinstvo”.
Hereg Novi ove godine prvi put slavi Novu godinu na Škveru, uz Valentino, Frajle, Crvenu jabuku i S.a.r.s.
Nova godina na planini, za sve željne snijega i oštrog vazduha, ali i vruće atmosfere, moguća je i uz Baneta Mojisavljevića i Milicu Todorović na Žabljaku. Veselo će biti i u Kolašnu gdje će u hotelu Bjanka nastupiti Creative bend i Biljana Sečivanović.
Ni EU nije tako daleko za provod, pogotovo ako ste bez mnogo novca. “Skoknite” do susjeda u Dubrovniku, koji je u regionu poznat po dočecima na Stradunu. Ove godine hiljade Dubrovčana i njihovih gostiju uživaće uz klape Oštro, Nena Belana, klapu Cambi i Šufit, Maestral i mnoge druge.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code