DODJELJENA TURISTIČKA PRIZNANJA – DOGAĐAJ GODINE “CUCKA JEKA“

DODJELJENA TURISTIČKA PRIZNANJA – DOGAĐAJ GODINE “CUCKA JEKA“

173
0
Podijeli

“Aman Sveti Stefan” proglašen je najboljim hotelom u 2013. godini, na dodjeli godišnjih nagrada za doprinos kvalitetu, afirmaciji i promociji turističke ponude Crne Gore “Wild Beauty Award 2013” održanoj sinoć u hotelu “Splendid Conference&Spa Resort” u Bečićima.

Nagrade za doprinos kvalitetu, afirmaciji i promociji turističke ponude dodjeljene su u 23 kategorije.
Nagrade za najbolje investicione projekte iz oblasti turizma otišle su u Boku i dodjeljene su Porto Montenegru u Tivtu i Azmontu za “One and Only” u Kumboru.
Najbolja Turistička agencija u Crnoj Gori za unaprjeđenje prodaje i razvoj tržišta je TA „Gulliver Montenegro” – Budva, lokalni partner TUI-a.
Hotelsko-turističko preduzeće sa najboljom ponudom i doprinosom u razvoju turizma je “Montenegro Stars Hotel Group”.
U ovoj kategoriji dato je obrazloženje da je, prema učešću u ukupnoj MICE – kongresnoj ponudi u Crnoj Gori i ostvarenim rezultatima, izuzetan doprinos dala i kompanija Montenegro Stars.
Najbolja turistička manifestacija u Crnoj Gori je Budvanski karneval, a za najbolju plažu je proglašena plaža hotela „Queen of Montenegro”, Bečići.
“Najbolji novi hotel u primorskom dijelu Crne Gore je „Aleksandar” u Rafailovićima.
Najbolje turističko mjesto je turističko naselje „Slovenska plaža”, Budva. Za event godine proglašena je Cucka jeka.
Dodjela ovog nacionalnog priznanja održana je deveti put, pod pokroviteljstvom predsjednika Crne Gore Filipa Vujanovića, a u organizaciji Nacionalne turističke organizacije Crne Gore.
Ministar održivog razvoja i turizma, Branimir Gvozdenović je nagrađenima čestitao uspjeh.
Gvozdenović je istakao da se kvalitet ponude turističke privrede ogleda u otvaranju preko 20 novih hotela, i poboljšanju avio dostupnosti.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code