Početna Politika DOLAZI NA DNEVNI RED I RASPRAVA O RADIO HERCEG NOVOM

DOLAZI NA DNEVNI RED I RASPRAVA O RADIO HERCEG NOVOM

0

Nacrt Programa rada Skupštine opštine Herceg-Novi za 2014. godinu, nije izazvao previše polemike između hercegnovskih odbornika, osim u onom dijelu koji se odnosio na izvještaj ili informaciju o radu lokalnog javnog servisa, Radio Herceg Novog.

Odbornik vladajućeg PzP-a Miloš Bigović ustvrdio je da ne postoji Savjet ovog preduzeća te da bi zbog toga izvještaj o radu trebalo da bude dostavljen njima do konstituisanja Savjeta, s obzirom da se sredstva izdvajaju iz budžeta. Šef odborničkog kluba DPS-a Andrija Radman je podstaknut time tražio i da se ispita stanje u Radio Hreceg Novom i pripremi izvještaj za sljedeću Skupštinu što nije prošlo. Međutim, neočekivano, tek pri kraju rasprave o budžetu za narednu godinu, šef odborničkog kluba vladajućeg SNP-a, Obrad Gojković predložio je zaključak sa 4 tačke koje su se odnosile na Radio Herceg Novi i koje su jednoglasno usvojene.

Picerija i restoran

Skupština je obavezala ovaj lokalni javni servis da na narednom zasjedanju Skupštini dostavi izvještaj o stanju i poslovanju, odnosno o funkcionisanju Savjeta, broju zaposlenih, finansijskom poslovanju.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code