DOMAĆI I SVJETSKI KREATORI MODE U KOTORU

DOMAĆI I SVJETSKI KREATORI MODE U KOTORU

107
0
Podijeli

Foto: nadlanu.comInternacionalna smotra mode u Kotoru, biće održana večeras i sjutra veče na platou ispred katedrale Sv. Tripuna.

Organizator modne manifestacije, agencija “Fabrika” iz Podgorice, za 17. smotru potrudio se da i ove godine kotorskim trgom prošetaju modeli eminentnih domaćih i svjetskih kreatora mode.
Tako će zaljubljenici u stil, nakon velikana hot couture-a Renata Balestre i Zuhaira Murada večeras uživati u kreacijama italijanskog brenda “Genny”. Na završnoj večeri, sjutra će se predstaviti crnogorske dizajnerke Marina Banović Džuver i Milena Đurđić, a smotru će zatvoriti revija američkog dizajnera La Quann Smith-a.
PR agencije Fabrika, Iana Rajković kazala nam je da su posljednje pripreme u toku, a prema informacijama iz HMZG, ne očekuju kišu i loše vremenske uslove koje bi mogle poremetiti program. Modele će večeras i sjutra veče nositi 30 crnogorskih i beogradskih manekenki:
“Večeras ćemo imati prilike da vidimo 30 modela posljednje kolekcije “Genny”, koja je proglašena za najbolju italijansku kolekciju godine. Umjetnička direktorica i glavna dizajnerka Sara Kavaci već sjutra ujutro odlazi za Italiju kako bi primila nagradu”.
Za one koji sebi mogu da priušte komad garderobe ovog brenda, potrebno je da izdvoje od 500 eura pa naviše, dodala je Rajkovićka.
Za sjutra veče predviđene su revije crnogorskih kreatorki Marine Banović Džuver, Milene Đurđić i američkog mladog dizajnera La Quann Smitha, čije kreacije već nose vodeće svjetske zvijezde Lady Gaga, Rihanna i Beyonce.
“Marina će se predstaviti kolekcijom u bijeloj boji, a riječ je o ručnom radu. Vjerujem da će nas ponovo ostaviti bez daha i u to već niko više i ne sumnja, to se jednostavno od nje očekuje. Milena je sa druge strane mlada i perspektivna crnogorska kreatorka, već jako poznata u modnim krugovima Crne Gore. A smotru zatvara La Quann Smith, američki dizajner 21. vijeka, koji je sa samo 26 godina već uspio da “oblači” Michelle Obamu, Jennifer Lopez i druge”.
Pozivnice za modni događaj sezone već su podijeljene. Revijalni programi počinju u 21 h.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code