Početna Društvo DONACIJA “ADRIATIC MARINAS” MUZIČKOJ ŠKOLI TIVAT ZA 8 SEMINARA

DONACIJA “ADRIATIC MARINAS” MUZIČKOJ ŠKOLI TIVAT ZA 8 SEMINARA

0

Kompanija Adriatic Marinas nastavlja godišnju sponzorsku saradnju sa Muzičkom školom Tivat, u vidu donacije od 4.000 eura, koja će biti finansijska podrška za organizaciju osam seminara – za klavir, gitaru, violinu, flautu, saksofon, trombon, trubu i hornu, kao i za odlazak na neka od takmičenja van Crne Gore.

Vizija Muzičke škole Tivat je da postane vodeća škola za duvačke instrumente u ovom dijelu Evrope. Ostvarenje ove vizije zahtjeva realizaciju različitih projekata među kojima su i angažman gostujućih profesora iz evropskih muzičkih škola, kao i nabavka adekvatnog instrumentarija i opreme za rad. U tom smislu Muzička škola Tivat već treću godinu dobija donaciju od kompanije Adriatic Marinas – kazala je direktorica Muzičke škole Tivat, Pina Bubanja.
Tokom prethodne godine učenici srednje muzičke škole predstavili su se tivatkoj publici koncertom u Zbirci pomorskog nasljeđa u Porto Montenegru, ali i na platou ispred podmornice Heroj, koncertima polaznika i učenika XI međunarodne radionice za duvačke instrumente.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code