Početna Sport DONACIJA:TRI JEDRLICE “OPTIMST” ZA DJECU “LAHORA”

DONACIJA:TRI JEDRLICE “OPTIMST” ZA DJECU “LAHORA”

0

Predstavnici Kluba diplomatske regate Crne Gore i Jedriličarskog kluba Lahor odlučili su da donaciju od 12.800 eura, koje je Klub diplomatske regate prikupio od učesnika prošle godine opredijele za kupovinu tri jedrilice klase “optimist”, za djecu Lahora.

“Ovo je najveća donacija koju je Klub Lahor u svojih 65 godina postojanja dobio. Naš klub će biti domaćin ceremonije na kojoj će biti obavljena primopredaja jedrilica 2. oktobra na mulu kluba u Kotoru, u sklopu naredne Diplomatske regate” rekao je predsjednik Jedriličarskog kluba Lahor, Filip Petričević.
Sljedeća Diplomatska regata zakazana je za 3. oktobar, a primopredaja jedrilica biće dan prije regate. To će biti prilika za sve koji su doprinijeli donaciji da se uvjere kako se na kraju realizovalo njihovo učešće u ovoj akciji, istakao je zastupnik Kluba diplomatske regate Crne Gore, dr Mladen Filipović.
Iz Lahora navode da su radili na organizaciji i realizaciji donacije, kao i da je dr Filipović bio lično angažovan i da stalno pruža iskrenu podršku jedrenju.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code