DONATORSKA ŽURKA ZA MILIVOJA DUKIĆA

DONATORSKA ŽURKA ZA MILIVOJA DUKIĆA

76
0
Podijeli

ispracaj_dukic– Komšije, prijatelji i svi oni koji vole Škver i ponosni su na Milivoja Mića Dukića, prvog olimpijca u istoriji JK „Jugole Grakalić“, imaće priliku da u subotu 14.jula u 21 čas, u caffe baru NAUTICA, budu uz njega, požele mu sreću i popiju koju kap vina u njegovo zdravlje. Sav prihod prikupljen te večere namjenjen je mladom jedriličaru Dukiću za odlazak na Olimpijadu – kazao nam je predsjednik JK kluba „Jugole Grakalić“, Predrag Vukčević.

Pozvani su svi da dođu na veliku žurku sa koje će  Dukić dobiti prijeko potrebni vijetar u leđa, za što bolje olimpijske rezultate. A odakle se to može najbolje nego sa novskog Škvera.

Picerija i restoran

Zabavu organizuje provijereni  Caffe bar Nautica, sponzor je  štamparija Biro kontro, medijski sponzor Radio Jadran.

Podsjećamo da je nedavno  Međunarodni olimpijski komitet  poslao poziv našoj zemlji da na osnovu ”wild card” na olimpijskom jedriličarskom turniru u klasi laser standard učestvuje najbolji crnogorski jedriličar Milivoj Dukić. Mladi Novljanin je mjesto na Olimpijadi zaslužio dobrim jedrenjem u minuloj sezoni kada je na svjetskim prvenstvima u Pertu i Boltenhagenu bio na korak da kroz kvalifikacije osigura plasman u London, ali zbog neiskustva nije uspio. Ipak, Dukić je imao sreće, zbog odustajanja nekih zemalja. Neka ga sreća i dalje prati!

Nastup na Olimpijskim igrama do sada je obezbijedilo 33-oje crnogorskih sportista, koji će se takmičiti u sedam sportova, dva ekipna i pet pojedinačnih. Pored Dukića, olimpijsku vizu imaju vaterpolisti (13), rukometašice (14), atletičari Danijel Furtula i Slađana Perunović, džudista Srđan Mrvaljević, strijelac Nikola Šaranović i bokser Boško Drašković.

Raduje što će iz  malog Herceg Novog za London na ovogodišnju Olimpijadu otputovati čak sedam  Novljana, a možda i osam.

Tako će se na  ponos grada pod Orjenom pod crnogorskom zastavom u Londonu nadmetati : šest vaterpolista – Vladimir Gojković, Miloš Šćepanović, Aleksandar Ivović, Boris Zloković, Predrag Jokić, Aleksandar Radović, jedriličar Milivoj Mićo Dukić i moguće teniserka Danka Kovinić.

Crnogorski Olimpijski komitetet će 20.jula organizovati ispraćaj za sve naše olimpijce.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code