Početna Društvo DOO Pomorski saobraćaj dužan bivšim radnicima oko 223.000,00€

DOO Pomorski saobraćaj dužan bivšim radnicima oko 223.000,00€

0

Kompanija Pomorski saobraćaj doo dužna je da isplati 223 hiljade eura za 14 radnika koji su tužili kompaniju zbog manje isplaćenog minulog staža, toplog obroka i regresa, prekovremenog rada i neiskorišćenih godišnjih odmora. To se navodi u presudi Osnovnog suda u Herceg Novom koju je 15. oktobra donijela sutkinja i PR Osnovnog suda, Vesna Gazdić, potvrdila je Gazdić Radiju Jadran.

„Presudom ovog suda od 15.10.2021. godine sutkinja Vesna Gazdić je, postupajući po tužbi 14 bivših radnika „DOO Pomorski saobraćaj“, usvojila zahtjev tužilaca i obavezala tuženog da im isplati iznos od oko ukupno 223.000,00 €, zbog manje isplaćenog minulog staža, toplog obroka i regresa, manje isplaćenog prekovremenog rada i neiskorišćenih godišnjih odmora“, navodi se u saopštenju suda.

Riječ je o presudi koja nije pravosnažna. Tokom postupka punomoćnik tuženog i zastupnik tuženog Dejan Ban su isticali prigovore u dijelu koji se odnosi na finansijsko vještačenje. Sud je prigovore odbio i detaljno obrazloženje dao u presudi.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code