Početna Ke Nova Došao iz Beograda samo da popije kafu na terasi Gradske kafane

Došao iz Beograda samo da popije kafu na terasi Gradske kafane

17

Koliko neko može da voli Boku Kotorsku govori i postupak Nikole Odalovića iz Beograda. Nije mu bilo teško da pređe preko 500km do Herceg Novog samo da bi proveo par sati na terasi Gradske kafane i uživao u pogledu na zaliv.

“Ovde sam popio najskuplju produženu kafu sa mlekom. Koštala me oko 200 evra, ali, evo, kako. Obećao sam sebi čim kupim motor idem da popijem kafu na ovu terasu.

I kupih motor i prvi vikend koji sam imao seo na motor i došao da popijem kafu, odmorio 4-5 sati i vratio se za Beograd. Kažu ljudi – ti si lud. NE, samo sam zaljubljen u ovaj pogled sa ove terase”- napisao je na Facebook-u bajker, Beograđanin Nikola Odalović.

17 Komentari

 1. Tebra, ja te razumem, ja to i sam cesto radim…Ironija je sto Novljani po kisi ili zimi ne bi napravili dva koraka radi kafe ili bilo cega, a mi bg mucenici bi presli hiljadu km! :))

  19
  2
 2. Šta vrijedi pogled i atraktivna lokacija kad je kafa splačina. Gospodo, nabavite kafu kvaliteta koji odgovara nivou objekta. Nuditi istu kafu kao na benz. pumpi zaista ne ide.

  70
  5
 3. Kafa im je loša, kao i u većini HN i CG kafana. Skoro nigdje ne prave dobar espresso nego nekakvu kiselu spaljenu brljotinu. Potpuna je misterija kako to ljudima ne smeta.

  90
  13
 4. Kada sam bio dete, godinama smo lwtovali u ovoj kafani, ovi stariji se vracali u Valhevo sa belim nogama 😀 Ako Bog da , oce godine opet u Herceg Novi posle ….32 godine…ako nadjem smwstaj 😁

  33
  4
  • Koliko ti misliš da mu je trebalo goriva da pređe 1000km sa motorom ? Dovoljno je da mu troši negdje oko 10 litara na sto, da je platio negdje putarinu, negdje trajekt, i evo ti 200€…

   29
   4

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code