Početna Servis DOSTUPNA STRATEŠKA PROCJENA UTICAJA NA OKOLINU POVODOM PLANA ISTRAŽIVANJA I EKSPLOATACIJE UGLJOVODONIKA...

DOSTUPNA STRATEŠKA PROCJENA UTICAJA NA OKOLINU POVODOM PLANA ISTRAŽIVANJA I EKSPLOATACIJE UGLJOVODONIKA NA JADRANU

0

Iz Sekretarijata za prostorno planiranje, izgradnju, komunalne djelatnosti i zaštitu životne sredine opštine Herceg Novi obavještavaju da je Ministarstvo održivog razvoja i turizma, dostavilo na uvid Stratešku procjenu uticaja na okolinu za Okvirni plan i program istraživanja i eksploatacije ugljovodonika na Jadranu Republike Hrvatske.

Razlog za dostavljanjem dokumenata su mogući značajni prekogranični uticaji Okvirnog plana i programa istraživanja i eksploatacije ugljenvodonika na Jadranu Republike Hrvatske.
Građani i pravna lica mogu dostavljati pismene primjedbe, sugestije i mišljenja na navedene dokumente, isključivo preko Građanskog biroa Opštine Herceg-Novi, najkasnije do 20. aprila 2015. godine.
Na sajtu opštine građni se mogu upoznati sa dokumentima: Okvirni plan i program radova na istraživanju i eksploataciji ugljovodonika na Jadranu, Stratešku procjenu uticaja na okolinu netehnički sažetak.

Picerija i restoran

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code