Početna Društvo Dozvoljen međugradski saobraćaj, ukida se policijski čas

Dozvoljen međugradski saobraćaj, ukida se policijski čas

1

Ukida se zabrana međugradskog saobraćaja vikendom i policijski čas, zbog povoljne epidemiološke situacije, saopšteno je iz Ministarstva zdravlja. Nove mjere važiće od srijede 12. maja do četvrtka 20. maja.

“Na teritoriji cijele Crne Gore, u cjelosti se ukida zabrana kretanja koja je važila od ponoći do pet ujutru i zabrana međugradskog saobraćaja koja je bila na snazi vikendom”, navodi se u saopštenju.

Termin izvođenja muzike uživo u baštama ugostiteljskih objekata dozvoljava se od 19 sati do 22 sata.

“Pozivamo sve građane i privrednike koji su pokazali zavidnu svijest o značaju očuvanja javnog zdravlja da nastave da poštuju propisane mjere, a na sve inspekcije apelujemo da još revnosnije obavljaju kontrole”, kazali su iz Ministarstva.

Napominju da će, u slučaju pogoršanja epidemiološke situacije, ponovo i bez odlaganja biti aktuelizovane zabrane međugradskog saobraćaja i vremensko ograničenje slobode kretanja.

1 komentar

  1. Super:) Zaraženih je manje. Narod se vakciniše. Nema ni potrebe više za bilo kakvim mjerama. Eto jedino treba izbjegavati gužve. Ljudi trebaju živjeti i raditi. Prijatan dan želim svima❤

    33
    5

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code