DPS Herceg Novi: Demokrate frustrirane, jer su obmanule 44 porodice

DPS Herceg Novi: Demokrate frustrirane, jer su obmanule 44 porodice

33
Podijeli

Na jučerašnje saopštenje hercegnovskih Demokrata i optužbe na svoj račun oko učešća u rješavanju stambenih pitanja državnih službenika i namještenika odgovorili su novim saopštenjem iz OO DPS Herceg Novi:

– Kao đačić uhvaćen u prepisivanju, nemoćan da opravda očigledno, Demokrate pokušavaju da jedan veoma jednostavan problem, u koji su se zapetljali sopstvenom nesposobnošću, “riješe” obmanama, prijetnjama i uvredama. Da podsjetimo:

Picerija i restoran

Skupština Opštine Herceg Novi jednoglasno je donijela odluku o dodjeli 44 stana državnim službenicima i namještenicima, i zadužila predsjednika Opštine da realizuje odluku. Demokrate u svojim saopštenjima tvrde da su legalisti. Ne možete biti legalista, a ne poštovati odluku najvećeg organa opštine. To mogu samo Demokrate – saopštavaju iz DPS-a.

Na tvrdnje Demokrata da je neko htio da sakrije 4 stana, iz DPS-a ponavljaju i pozivaju da saopšte javnosti ko je sakrio stanove?

– Koja je banka učestvovala u finansiranju? Ko to radi u Opštini na visokom položaju, a čiji član uže familije izvodi radove na zgradi koje plaća Opština? Ne možete biti transparentni i selektivno se skrivati od javnosti. To mogu samo Demokrate.

Kad ne znaju što će, Demokrate obmanjuju sebe kako su pobijedile u Herceg Novom, navode dalje iz DPS-a.

– Možda su u obmanama pobijedili svoje koalicione partnere, ali nas nijesu. Nikada i niđe na kugli zemaljskoj 24,2% nije veće od 31,4%. Niti je 3.967 veće od 5.134. Nije lako ubijediti sebe i druge da je manje veće, kada je manje manje. To mogu samo Demokrate.

U novskom DPS-u se, kako navode, raduju da je velika sloga u koaliciji u Herceg Novom, jer to je dobro za demokratiju:

– Mada, moramo priznati da normalan čovjek teško može shvatiti da se tako dobro slažu u Novom, a tako mnogo vrijeđaju širom Crne Gore. Tako su samo juče Demokrate kazale da “razumiju tjeskobu, mučninu i neodoljiv nagon za povraćanjem koji ovih dana osjeća svaki normalni, časni i savjesni građanin Crne Gore nakon svake riječi koju pročita u saopštenjima DF-a upućenim Demokratama”. A DF da: “Demokrate kukavički udaraju DF sa leđa… Da nije bilo polemike, javnost ne bi saznala da Bečić i društvo imaju zajedničke seanse sa raspopom Mirašem Dedeićem”. Nije lako ubijediti sebe da sa nekim možeš, a pri tom imati tjeskobu, mučninu i nagon za povraćanje. To mogu samo Demokrate – tvrde u DPS-u.

Na kraju OO DPS-a navodi da je svakome u Herceg Novom jasno da su Demokrate sa svojim koalicionim partnerima spriječile 44 porodice da riješe stambeno pitanje.

– Zato, umjesto priče o legalizmu, pušti Katiću “privatni porodični posao u turizmu” i realizuj odluku koju je jednoglasno donijela Skupština. A o drugoj odluci koju ste takođe povukli iz procedure, a koja daje mogućnost da zamjenom placa još 30 porodica riješi stambeno pitanje, ćemo u nastavku ove polemike, jer koliko vi brinete o građanima Herceg Novog biće svima, svakoga dana, sve jasnije. Kao i uvijek do sada, ostavićemo građanima Herceg Novog da zaključe sami – poručuju iz OO DPS-a Herceg Novi.

33 Komentari

 1. Katiću , zovi našeg Aleksu u pomoć , možda on može iz Podgorice da pruži odgovor porodicama koje čekaju na useljenje . Naš Aleksa ima odgovor 100% . Siguran sam da naš Aleksa ima dobro opravdanje zašto Katić nije realizovao odluku skupštine Herceg Novog i dodijelio porodicama stanove.

  P.S. Nadam se da ćete dati odgovor prije nego zakmečite i obavijestite javnost Herceg Novog da prekidate svu moguću komunikaciju i prepisku sa novskim DPS-om , jer naš Aleksa ne zna šta mu i odakle sijeva !

  6
  6
 2. Neću reći ni ko sam ni što sam… Sem da su me jednom davno ovako prevarili za stan kao što je Katić sada ove ljude. Isto ovako. Do zadnjeg trena politička priča. Prave spor oko 4 stana i time koče ostala 44. Kao, koleteralna šteta. Mi smo koleteralna šteta. Mi. Koji radni vijek provedemo čekajući koja će nas vlast nasankati i uvijek povjerujemo.

  2
  2
 3. Sta je demokrate i dalje demagogija, kad ce te krenut nesto da radite konkretno. Za sve je Dps kriv. Jel dps kriv za postavljanje vasih strucnih kadrova xaxaxa, sto niste podjelili stanive koji nisu sporni a za ostale lijepo podnijeli krivicne prijave, nego bacate ljudima prasinu u oci…..

  15
  9
 4. A koliko ste vi ljudi bez hleba ostavili u cijelu CG? Vidim od početka 90-tih grad procvjetao. Cijela CG cvijeta. Pravi Monte Carlo. Gori ste od elementarne nepogode.

  17
  9
  • Mene ipak vise brine zasto prosvetni radnik iz MOG grada iz MOG Herceg Novog nece dobiti krov nad glavom… ovo izmisljanje izgovora je vec bezobrazluk.

   7
   7
 5. Prevara u HN,a botovi odmah kakvo je stanje u Rozajama. KATICU PAPIRE NA VIDJELO.Ne treba prazna prica. A tvoji simpatizeri,rodjaci,kumovi i sl.neka skrecu paznju sa ovih stanova nekome drugo. Nisu svi gradjani budale. PAPIRE NA VIDJELO demokratski i posteno. Za 2 minuta nokautiras DPS i pokazes da lazu. Ako lazu. STISNI PETLJU ako je imas,onu sa predizbornih mitinga,sjecas se

  21
  3
 6. Ako su ovi navodno ostavile 44 porodice bez stana,koloko ste vi majcini sinovi ostavili rafnika bez posla i bez stanova.znate li vi koliko ste na vlasti u frzavi.pa to je katastrofa,kome vi nrsto da ptebacujete.

  25
  6
 7. Gospodo iz Demokratskog i DPS fronta, mi gradjani Hercegnovske Opštine vas ovim putem javno molimo da prekinete sa manipulacijama i optuživanjima jedni drugih, jer da jednih nije bilo, ne bi postali drugi, a svi ste zajedno u službi moćnika koji vas i drže tu gdje jeste da bi njima omogućili profit. Zbog toga stisnite petlju i suprostavite se vašim gazdama na način da od njih tražite malo više ustupaka za svoj narod i svoj grad, pa da i mi obični gradjani osjetimo neku blagodat od vašeg postojanja.

  19
  1
  • A ko je tebi dao pravo da pricas ispred gradjana HN?Ko si ,bre,ti da u ime nekoga pises?Izmosi svoj stav i nemoj davati sebi na znacaju vise nego sto si?Nervira me kada neko sakriven iza nekog imena zeli da bude savest svih gradjana.Izadjes lepo na izbore pa tacno znas koga i koliko zastupas.

   3
   14
   • Hajde mi izadji na crtu kad si tako hrabar!!! Provjerih u telefonski imenik i nigdje ime i prezime Nije nego, znači li to da se i ti skrivaš ili te još nisu unijeli u telefonski imenik Herceg-Novog?

    4
    2
 8. Koliko puta u tekstu pomenuste povraćanje.
  Da nije u pitanju stomačni virus.
  Sala na stranu
  Mislim da bi DPS mogao malo o radnicima firmi iz propalih privatizacija koji su pošteno radili zagazili u šestu decenijima a još nisu rješili stambeno pitanje.
  A neki ni ostvarili penziju zbog nepovezanih staza i slično.
  Ovo je tema za njih ili te osobe smatrate manje vrijednim kako kažete od državnih namještenika.
  Ipak ste gospodo Vi realizovali sve privatizacije po Herceg Novom

  26
  8
 9. Dajte vise imena i prezimena za ove 4+1 stan. Cardija spekulise dajte ko je kome rodjak, kum…nevjesta djever. Da svi znaju. TRANSPARENTNO dosta je bilo muljamja.

  25
 10. Bog te mazo , DPS se ne sali…
  Demokrate , ne bi vam bio u kozi…
  Katic nema kapaciteta za ovo , ocekujem reagovanje Becica , pojede ih DPS …

  16
  11
 11. Ne mogu vjerovati, niste normalni! Je li ovo Krusova ozbiljna i odgovorna partija i Beciceva mladost i mudrost, meni licite na nekoga koga je uhvatilo ludilo (mozda je to od ove vrucine i dima od pozara)!!!

  21
  1

Ostavite komentar

*

code