DPS Herceg Novi: Demokrate kriju od građana strategiju razvoja gradske luke Škver

DPS Herceg Novi: Demokrate kriju od građana strategiju razvoja gradske luke Škver

20
Podijeli

Iz OO DPS-a Herceg Novi oglasili su se saopštenjem o javnoj raspravi o Strategiji razvoja gradske luke Škver koja je, kako navode, trebalo da bude održana sinoć.

– Najprije je đačić uhvaćen u prepisivanju. Zatim je preseljen u poslednju klupu. A onda je počeo da dobacuje ne bi li privukao malo pažnje. I dok smišlja odgovore na pitanja: ko je sakrio stanove, koja je banka učestvovala u finansiranju i ko radi u opštini na visokom položaju a član uže familije izvodi radove na zgradi koje plaća Opština, đačić je počeo da dijeli građane Herceg Novog na “naše” i “vaše”, da zapošljava svoje visoke partijske funkcionere iz drugih gradova i zaboravlja na obaveze prema građanima Herceg Novog – navode iz DPS-a.

Picerija i restoran

– Tako sinoć nije održana redovno zakazana glavna javna rasprava o Strategiji razvoja gradske luke Škver, jer iz Opštine Herceg Novi nije došao NIKO. Prisutni ozbiljni, odgovorni i zainteresovani građani revolitirano su napustili prostorije MZ Herceg Novi. Obrađivača Staregije uzaludno su čekali. Predstavnika Sekretarijata za finansije, turizam i ekonomski razvoj takođe.

Da li je tema nebitna ili su nebitni građani ne znamo. Samo znamo da dokument „Strategija razvoja Gradske luke Škver“ nije moguće dobiti, a glavna javna rasprava je zakazana. Čudne li demokratije kojom upravljaju Demokrate kada strategiju mogu dobiti samo odabrani. Zato se građani s pravom pitaju kako da dostave pisane primjedbe kada nemaju uvid u dokument? Eto još jednog pitanja za Demokrate.

Zato gospodo iz Demokrata, manje pričajte, više radite. A o vašem radu i javnim nastupima, kao i uvijek do sada, ostavićemo građanima Herceg Novog da sami izvedu zaključak – poručuju iz OO DPS Herceg Novi.

20 Komentari

 1. A sve ovo sa Skverom mi lici na uspjesnu podvalu DPS novoj neznavenoj vlasti. Ali neka, zasluzili su jer uglavnom “bauljaju” po problemima i ne znaju sto cine!!!

  15
  2
 2. Ako izuzmemo politiku, radi se o velikom skandalu i nepoštovanju građana.
  Strategija razvoja Škvera značajan je dokument, koji će, ako se usvoji, obavezivati i građane i Opštinu. Šta Opština planira sa lukom, bazenom, ugostiteljskim objektima na Škveru?
  Kako doći do tog dokumenta? Zašto opština nije navela šta on predviđa? Zašto nije objavljen na sajtu opštine (www.hercegnovi.me/javne rasprave)? Zašto je nadležan Sekretarijat za finansije, a ne Sekretarijat za urbanizam, kad se radi o prostornom planiranju? Koji je pravni osnov donošenja Strategije? Zašto se ovaj dokument donosi prije nacrta PUP-a? Zašto javna rasprava nije u Velikoj sali Opštine, kao uobičajenom mjestu za debate?

  12
  1
 3. Strategija razvoja je da se Jugole Grakalić pripoji luci Škver !
  Da se na mjesto jedriličarskog kluba napravi restoran za prijatelja od našeg Alekse.

  8
  13
 4. zasto ja nisam mogao da vidim strategiju? a eto mozda sam mogao da recem dvije i o tome.
  nije lijepo demokrate sto se tako demokratski prepucavate sa svojim sado mazo ljubavnikom frontom… Preko ledja naroda i Skvera i Novog.
  dogovorite se medju sobom malo. ovako ste smijesni. u stvari nije nista smijesno, bezobrazni ste.

  8
  3
 5. Ovo što radi novska lokalna vlast je čisti primjer patološkog laganja. Možda nedužna omladina Demokrata , i ne zna šta su u bunilu obećavali.
  Ali stari lisci znaju. Katiću, ne ponašaj se kao dabitant kad znamo da nisi.

  10
  7
 6. Evo siti ćemo se isplakati na ovo saopštenje DPS a.Imate dvije mogućnosti ili kod Pera učite vaterpolo ili kod Nađe klavir.Bili ste grdni ove dvije godine a ovi su tek “kukala nam majka”.

  20
  10
 7. Za delije
  Sve sto ste nabrojali su firme iz mrskog socijalizma koje je zadnjih 20 godina drzava slepala. Nije vam valjalo. Trazili ste ,gledajte. Pocela prava konkurencija i sve na vrh glave.

  9
  6
 8. A tuzilastvo na raspustu,
  planduju,nema ovdje materijala za njih..
  bave se visokom korupcijom..i enormnim bogacenjem Baje Patka,
  Suska se da raspisuju poternicu za njim.
  Ocekujemo hapsenje u sledecem broju almanaha

  11
  1
 9. A da ocistimo prvo ono smece ispred Titove vile, pikosomo drace pored puta, pometemo xentsr grada, okosimo oko Kanli kole….pa onda o razvoju.

  14
 10. Vasu strategiju razvoja grada vidjeli smo na primjeru HTP BOKA,Brodogradiliste , rivjera , prvoborac , pkb , juzni jadran , bolnica meljine i td. zato bolje ne pricajte nista .

  50
  22
   • E,samo sam cekao kada ce se ukljuciti Novska lista da brani svog koalicionog partnera.To,brate,da znamo da nisu samo demokrate krive.Ocekujem i ostale,SNP (ako se jos tako zovu),SDP (oni kao i do sada nisu obavjesteni),DF (ako smiju da daju podrsku demokratama)

    16
    2
  • Tako je.Svi su manje-više isti, ali ova saopštenja DPS-a, po principu eto tek nešto da kažem, su potpuno besmislena.Imali su priliku u Novom, nisu je iskoristili, a na republičkom nivou, sve uništili.A bojim se da će i ovi novi destregati i ovo malo što je ostalo…

   7
   7
 11. Bigovic bi trebao zakazat Skupstinu i dati priliku odbornicima da se izjasne o dodjeli ovih 34 stana pa nek se onda Katic bakce po sudovima oko ona 4 sporna, ja sam ubijedjena da ce on to i uradit kad mu prekipe ove egzibicije Demokrata iz Tivta i Podgorice.

  30
  7
 12. Ovo je izgleda prenešen politički duel DF-Demokrate na lolalni nivo. Znamo da luku preuzima Božo Ukropina iz DFa, pa ga kravataši opstruiraju , a još nije ni ustoličen.

  35
  5

Ostavite komentar

*

code