Početna Politika DPS Herceg Novi: Đukanović jednoglasno jedini predlog za predsjednika DPS-a

DPS Herceg Novi: Đukanović jednoglasno jedini predlog za predsjednika DPS-a

22

Na sjednicama Izvršnog i Opštinskog odbora DPS-a Herceg Novi sinoć su razmatrani predlozi za najveće funkcije u toj partiji, odnosno na predlog Mjesnih odbora jedini kandidat je predsjendika DPS-a je Milo Đukanović.

Kako je saopšteno, sjednice svih Mjesnih odbora protekle su u radnoj atmosferi, timskom duhu, uz dobru posjećenost:

– Svi članovi bili su u prilici da predlažu i budu predlagani za najodgovornije funkcije u partiji. Opštinski odbor je konstatovao da su svi Mjesni odbori za predsjednika DPS-a, kao jedinog kandidata, predložili dosadašnjeg predsjednika Mila Đukanovića. Za zamjenika predsjednika DPS-a predložen je Duško Marković- navode u saopštenju iz hercegnovskog DPS-a.

Na sastanku su izabrani i delegati za VIII kongres iz DPS-a Herceg Novi i utvrđeni predlozi za Glavni odbor.

Opštinski odbor razmotrio je i druga pitanja od značaja za građane Herceg Novog- zaključuju u saopštenju iz OO te partije.

22 Komentari

 1. Možda nije u Novome vlast najbolja. Teško je biti bolji u ovakvom DPS odkuženju. DPS kroji zakone po sebi, poresku politiku po sebi, privatizaciju po sebi, ukida i stvara firme po sebi. Čitav sistem je loš, zahvaljujući DPS u. S druge strane, partije nemaju dobre kadrove i to što kažete da u H Novome nije dobro – pa DPS kadrovi ništa nisu bolji. S opozicijom na vlasti se mekar osjećamo slobodnima u odnosu na 85 % Crne Gore. To je ogromna stvar !

 2. ovaj dps je sve ojadio pocevsi od hotela fabrika fudbalskih klubova firmih brodogradilista i tako dalje radi u novome nece vladat nikad zivela novska vlast

 3. Mozda ste sve u pravu sto pisete ali bolje se okrenite sebi i stvorite lidere poput Djukanovica i Markovica i svrgnite ih sa vlasti ali zato treba polovina Crne Gore a vi dok se bavite crkvama i Kosovom nikada necete imati lidera koga ce podrzati deset posto a ne polovina Crne Gore !!!

 4. Kakvi su, takvi su, boljih nemate. Kakva je zalosna opozicija, vidjeli smo prije par dsna u Pg. Da je ovaj narod pametan, glasali bi DPS, jer od ove vlasti u HN, ne postoji gore. Ne zivim u ovom gradu, ali ovo malo vremena sto provodim ovdje, dovoljno vidim, od komunalne policije, do prepunih kontejnera, prljavih ulica, paaakaaaaoooo

 5. Sve čestitke.Kolliko se sjećam i prošli put ste isto glasali.Ludo me zanima,da li svi vi koji sve ove godine zaokružujete DPS(oko 5000) i tog vašeg Đukanovića, danas živite bolje ?????????????????

 6. Kako vas nije sramota da se hvalite sa tim čovjekom koji je i vama i nama upropastio život.Nama je uzo sve a vama tu i tamo baci koru starog hljeba i vi sretni ko mali kučići.Piiiii.

 7. Kako izgleda mozak i duša prosječnog DPS poslušnika i glasača , kad je svjestan da su mu organizaciju osnovali osuđeni kriminalci ,doduše u depresiji ,koji su ojadili narod ove napaćene države za milionske iznose. Kako se osjeća prosječan glasač ove organizacije kad gleda svoje sugrađane ,komšije ,prijatelje na ulici ? Kad svjesno podržavajući kovertu ,kontenjere u Baru , likvidacije , pljačkaške privatizacije , blažovu taksu na računu itd itd… “kopaju grob” kako djeci svojih sugrađana ,tako i svojoj djeci .

  • Kako se osjeca glasac koji gleda Katica,i velike lokalne patriote kako arce pare poreskih obveznika ….. Ne daj Boze da vode drzavu.

   • Мислите ли да има смисла правити такво поређење ? Мислите ли да Мило Ђукановић и остали,,главари” имају иста права, исте могућности и исту одговорност као Стеван Катић и остале локалне патриоте ?

   • Katić i družina naravno nisu sjajni ,ali nisu lopovi niti kriminalci. A druga bitna stvar ,nemaju apsolutno niikakve ingerencije i mogućnosti da promjene neku značajniju stvar , kako na nivou grada tako na na ekonomskom planu. Ovo je zemlja koja ima stanovnika kao predgrađe Pariza , i sramota je da liči na ovo na šta liči .Prema tome ,zna se ko je glavni odgovorni

 8. Sto je najgore, ove ljude je sramota. Glasaju jednoglasno, a i sami su svjesni svega. Koverti i ostalog. Pogotovo kad je ovaj za kog su jednoglasni u pitanju.

 9. Nedao vam Bog da ste koga drugoga predložili. Sve bi vas Arsić oćerao na Dugunju po “Njegovom” naređenju. Pravi izbor ste napravili. Prosto se primjećuje jedinstvo i harmonija u redovima DPS-a.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code