DPS Herceg Novi: Još jedna obmana Demagoga i partnera na vlasti

DPS Herceg Novi: Još jedna obmana Demagoga i partnera na vlasti

19
Podijeli

Aktuelnu situaciju u Herceg Novom oko zakazivanja, pa otkazivanja vanredne sjendice Skupštine opštine radi usvajanja PUP-a, komentarisali su iz OO DPS-a Herceg Novi.

– Za razliku od promotivnih oglasa koje novcem građana Herceg Novog redovno plaćaju jednom mediju, Demagozi su, ovog puta sa partnerima na vlasti, napustili format oglasne table i zakazali vanrednu sjednicu sa jednom tačkom dnevnog reda – usvajanje PUP-a. Zakazali su vanrednu sjednicu suprotno Poslovniku Skupštine Opštine Herceg Novi, jer jedno je “vanredna”, a drugo “hitna” sjednica. Zakazali su sjednicu, a da nisu stvoreni uslovi da se ista održi, jer nisu imali dokumenta i saglasnosti koje nalaže procedura da bi se razmotrila odluka o PUP-u. Kao što ih nisu imali ni na redovnoj sjednici Skupštine koju su zakazali i održali na Badnji dan po Gregriijanskom kalendaru – navode iz hercegnovskog DPS-a.

Picerija i restoran

Oni pitaju da li su sve ovo uradili s namjerom da optuže DPS kako ih tobožnje stopira da razvijaju grad, jer treba naći krivca za ovakav ishod:

– Da li su to uradili radi jeftine populističke propagande? Da li su to uradili zbog toga što nijesu htjeli da koriguju zahtjeve preko 700 građana Herceg Novog? Ili zbog toga što nijesu blagovremeno reagovali na niz primjedbi i sugestija resornih ministarstva? – pitaju iz DPS-a.

Dalje saopštavaju da su partneri na vlasti, prethodno bez ijedne izgovorene riječi, “gotovo na silu” usvojili 15-ak tačaka za manje od sat:

– Samovolja je pokazana još jednom. Zato smo svi zajedno došli u situaciju da se o ovako važnoj temi odlučuje na samom isteku tekuće godine. Demokratska partija socijalista je bila spremna da svojim učešćem na zakazanoj vanrednoj sjednici ukaže na sve manjkavosti predloga PUP-a, ali i da u interesu građana i razvoja Herceg Novog, podrži predlog. Ipak, još jednom se pokazalo da je ponašanje lokalne vlasti suprotno interesima građana Herceg Novog. Pretpostavljamo na šta će ličiti njihovo saopštenje, ali smo sigurni da će građani znati da se pravilno odnesu prema svima koji na ovakav način vode grad – zakljujučuju iz OO DPS-a Herceg Novi.

19 Komentari

 1. Dps je izgubio svaki kompas, ne volim ni ovu trenutnu opstinsku vlast ali jos manje dps. Kako ce sad da pobjede u opstini, koga sad da zaposljavaju kad su sve firme ugasili? A gospodar ne prasta greske i ne voli da gubi!

  20
  8
 2. Poklopite se po ušima i ćutite,sram Vas bilo !!
  Vi pričate o demagogiji !!!
  Izgubili ste čojstvo i poštenje starih crnogoraca !!!
  Sram Vas bilo zaštitnici lopova i kriminalaca !!
  Živjela demokratska Crna Gora ali bez vas !!!
  Narode osvijesti se !!!

  23
  12
 3. Đe ste patriote i rodoljubi sa ratišta Dubrovačkog 🙂 kako je bilo biti Srbin 90-tih, a što je ono Marović postao opet 😀 ?????????? Vi ste tragedija za Crnu Goru

  33
  9
 4. DPS bi u interesu grada podrzao predlog i ukazao na manjkavosti…. Da li javnost zna da ni oni a ni odbornici vlasti nisu ni dobili materijale, i ne znaju sta se nalazi u planu, a glasali bi i jedni i drugi … Da bi se proucio plan potrebno je prilicno truda i vremena a niko 24 sata prije sjednice nije ni dobio predlog plana. Vjerovali ili ne !

  29
  9
  • Neka objasni kako je za godinu data o trosku gradjana posjetila preko pet zemalja u nekoliko kontinenata i uzela na dnevnice preko 15.000€

   45
   8
  • Viđela od tebe Branko, kaže kad može mali Crnogorčević primati platu da ne radi ništa i piše komentare, može i ona da prima platu i ne dolazi na posao

   40
   15
   • Da opet odgovorim i da kažem: nijesam partijski kadar, nijesam simpatizer nikoga. Sebe bih definisao kao kritičara svake vlasti i lokalne i državne. Ako imate nešto protiv “Branka”, rasčistite to međusobno. To je ljudski. Ali, ne mješajte babe i žabe. Da li ste ikada bili u Banji. Ili u Institutun za fizilalnu medicinu, rehabilitaciju i reumatologiju “Ddr Simo Milošević” u Igalu? Da li ste vidjeli tehničke pogone u II Fazi, u I Fazi , u Soliteru, na izvorištima mineralne i sanitarne vode? Zasigurno nijeste jer ne biste pisali nebuloze. Čovjek koji upravlja održavanjem tih složenih tehničkih sistema ( dozvolio bih sebi da kažem jednih od najsloženijih u CG) mora imati znanje, posvećenost i svakodnevno prisustvo. Doslovce svakog trenutka.

    9
    17
    • Hahahahahaha ti si meni vrh top sve , juče ulijeće iz backstaga Nevenica kao @pravi maestro da ti na portalu mjenja pelene, danas anonimus da te fali, ali kao nestranačka ličnost hahahaha. stvarno nisi kreativan. Branko, dragi dječače odraaastiiii, odraaastiiii inače džaba vam trud svirači

     8
     2
    • Evo i ja ne stranacki pa samo da kazem da je mz u pravu i daj lik ne zna ko mu gace nosi. A znao je da smjeni covjeka koji je imao tehnicki sektor u malom prstu i krpio sve kadrovske nedostatke majstora. Iz prve ruke pisem kao neko ko vrlo dobro zna pogon. A ti MZ Kumbor puna podrska da raskrinkas kvazi radnike i partijske vojnike

     4
     1
  • KAKO NE DOLAZI ALI JE NISI VIDIO NA SLIKU I DALA JE VELIKI DOPRINOS ONA I NJENI KOALICIONI PARTNERI (KAKO DALJE PRODAVATI MAGLU I ZIVJETI MUFTE NA DRZAVNE TJ.OPSTINSKE JASLE).ONA JE UZDANICA VOJVODE MANDICA I BRATIJE KAKO TREBA PODRIVATI CG I PRIMATI 2000 EURA MJESECNO A DOLAZITI NA POSAO SVAKE PRESTUPNE.

   29
   13
 5. Ne nije aktuelna vlast u Herceg-Novom svojevoljno odložili skupštinu, već su dobili instrukcije od Trampa kako da odrade ovaj dio PUP-a dok ne počnu sa razvojem Američke Boke Kotorske.

  26
  10

Ostavite komentar

*

code