DPS Herceg Novi: Nova afera trese posvađanu lokalnu vlast u Herceg Novom

DPS Herceg Novi: Nova afera trese posvađanu lokalnu vlast u Herceg Novom

40
Podijeli

Još se nije stišala bura oko Betonske afere, a na pomolu je nova, već sada popularno nazvana Đe si brate – saopštavaju iz OO DPS-a Herceg Novi.

Riječ je o dvije afere u dva mjeseca, sa istim licem u glavnoj ulozi – Draganom Šimrakom, predsjednikom opštinskog odbora SDP-a, tvrde u DPS-u:

Picerija i restoran

– Prvo je Dragan Šimrak prenio pravo upravljanja u svojoj firmi na Katarinu Šimrak, ali joj nije dopustio da potpiše ugovor o izradi betonske galanterije, već je to učinio sam. Više je nego jasno kakva je uloga Katarine Šimrak u firmi Dragana Šimraka. Sada je, ovaj menadžer Opštine Herceg Novi i nekadašnji odbornik u lokalnoj Skupštini, kao javni funkcioner stupio u poslovni odnos sa organom vlasti u kojem obavlja funkciju. Potpisao je aneks sporazuma sa firmom “C-Vračar” u vlasništvu njegovog brata Vukašina Šimraka, kojim Opština Herceg Novi plaća Vukašinu Šimraku prostor u kojem partijski radi Dragan Šimrak- navode iz hecegnovskog DPS-a.

Kako zakljujučuju, u razlomku koji uvijek u brojiocu i imeniocu ima nekog Šimraka, nije važno da li je brojilac Katarina ili Vukašin, Dragan je uvijek zajednički imenilac. Ovo je najbolji primjer politike koju zagovara SDP, poručuju iz OO DPS-a Herceg Novi.

40 Komentari

 1. Ne znam samo kako se vi javljate pa vasi clanovi to rade zadnjih 30 godina pa se niste nasli pametni da pricate o tim aferama kao ni o Beogradjaninu.

  Osnovna Skola ” Daso Pavicic ” gdje vas clan koji je ujedno i prestavnik Ministarstva u Skolskom odboru vrsi radove sa svojom privatnom firmom za tu istu skolu. Da li je to afera ? nije posto je on vas clan pa tu onda ne postoje sukobi interesa.

  Svi vi iz svih partija ste isti ….. samo je pitanje da li imate priliku i koliku imate priliku za l…. lagat i varat.

  6
  1
 2. Milije mi je da “naš” Šimrak uzme firmu u HN nego neki nepoznati kao pomorski saobracaj i vinopromet ! Kad neko iz HN bude kupio bilo koju firmu u pg svi moji glasace za dps .

  27
  18
 3. Šta reći ,čovjek dugo bio uz DPS pa se još nije naučio ponašati.Moramo imati strpljenja za ove iz SDP-a dok se ne prilagode na pošten život.

  32
  6
 4. Zadivljen sam njegovom alavošću bahatošću, još više zadivljen urbanizmom,pa tako dotični dobija UT uslove za postavljane “kioska” na k.p.br 1138/2 ko topla mimo važećeg plana iz 2011g . a pozivajući se na razne članove zakona koji im omogućavaju da izdaju UT uslove, ne vodeći računa da ta parcela parcela ima teret preizgrađenosti.”Kiosk se vjerovatno stopio u objekat, ne vidi se !!Tako to završavaju prtitokrate a ti narode????
  #oduprise neoduprose!!!

  29
  5
 5. Jad i nevolj, fali im para. Ma da mogu uzeli bi cio grad pod svoje. Ali brzo ce ozbori pa ćemo pričat ko je sto radio. Dzava je brat advokat. No i on kašu kuva.

  29
  4
 6. pljuvanja na sve strane jedni o drugima, bolje bi bilo da se bavite rijesavanju nagomilanih problema i g***** u gradu nego sto se prepucavate ko je sta rekao, od toga narodu nece bit bolje a gradu je sve gore,, zato smo tu dje smo na ivici ambisa!

  26
  1
 7. Vala, bruka je za grad i za opštinsku upravu da taj čovek radi ono što radi.
  Čime je on zaslužio da bude gradski menadžer?
  Dok je bio sa DPS – gledao je svoj interes. Sad kada je napustio DPS, opet gleda samo svoj interes. Gradi svoje carstvo, a opštinske vlasti mu tolerišu!

  Ima jedan dobar naziv za takve likove: preletačević. Jest, da on nije promeio stranku, ali je promenio opredeljenje (isključivo zarad svojih ličnih interesa), a to se svodi na isto.

  Sve dok nam takvi budu sjedeli u gradskoj upravi – nema nama nikakvog boljitka!

  71
  11
  • Bila je prije njega g.Djurović i dobro je izmenadžerisala sa dps/om kolektor oa ste je unaprijefili i nijedte nešto bili ozlojsdjeni.pozdrav

   27
   4
  • Bez obzira kojoj partiji pripada, to sto (je) radi(o), to se zove “konflikt interesa”. Nije kaznjivo dijelo ali, zbog sacuvanja obraza, treba odmah podnijeti ostavku i na radno mjesto i u stranci. Ako ima obraza…Medjutim, elektorat podijeljen na “nase i vase” ce do slijedecih izbora sve to zaboraviti i ponovo nasijesti na razna obecanja zaboravljajuci da, kao sto kazu Vojvodjani, “ne laje kera sela radi vec sebe radi”.

   14
   1
   • To je kuco moja kaznjivo djelo , nije konflikt interesa nego nesmijes sam sa sobom radit ni jedan posao jer u suprotnom bi svi iz svojih fotelja radili sa svojim firmama (kao sto i rade ali barem kriju preko nekih lijevih firmi) otvoreno i po jos debljoj cjeni nego sada.

    2
    1
 8. A moja dopisnice iz OKG , pa vi ste afera sami po sebi . Koliko stane u kovertu a 😀 ? A đe vam je Sveto depresivni lopov iz Budve , veliki patriota Crne Gore ? Oćete i vi svi za Srbiju kad padne gazda ?

  42
  14
 9. Auuu sta ce ranko rec na ovo,ovamo prosipa filozofiju a simrak mu ojadi opstinu,propala partija neka smo ih nogirali,treba ispitati sta sve rade i sa pkb-om i tehnoservis u zeleniku sto je najvece leglo mutnija rabota

  33
  8
 10. Joj postenja na pretek,ma ko to tako napisa po zelji narucioca.Inace DPS je poznat po postenju,nezaposljavanju svojih clanova preko partije.
  Uvijek k…. prica o postenju,a neradnik o poslu.

  38
  10

Ostavite komentar

*

code