DPS Herceg Novi odgovara Demokratama: Odmorite malo jezik

DPS Herceg Novi odgovara Demokratama: Odmorite malo jezik

12
Podijeli

Brojnim pitanjima iz OO DPS odgovorili su na posljednje saopštenje Demokratama Herceg Novog.

– Koliko pričate? Čuje li vas iko? Radite li što? Ko je sakrio stanove? Koja je banka učestvovala u finansiranju? Ko radi u opštini na visokom položaju, a član uže familije izvodi radove na zgradi koje plaća Opština? Kako ste uspjeli da zaposlite predsjednika opštinskog odbora Demokrata Tivat na mjesto šefa kabineta predsjednika Opštine Herceg Novi? Je li to običaj u Demokratama da predsjednik jednog opštinskog odbora bude šef kabineta kod drugog? Zar u vašim redovima niste imali sposobnog Novljanina, nego ste morali da uvozite kadar iz Tivta? – pitaju iz OO DPS-a.

Picerija i restoran

Oni dalje nastavljaju:

Osjećate li i dalje “tjeskobu, mučninu i neodoljiv nagon za povraćanjem” kada se obraćate DF-u? Ili osjećate milinu i zadovoljstvo kada sa istim DF-om zaustavite dodjelu 44 stana državnim službenicima i namještenicima, i zaustavite zamjenu placa kojom bi još 30 porodica u Herceg Novom riješilo stambeno pitanje? Kako vam idu podjele građana Herceg Novog na “naše” i “vaše”?

Zašto ste zakazli GLAVNU javnu raspravu o Nacrtu Odluke “Strategija razvoja gradske luke Škver” i ostavili građane da čekaju satima? Niste ih udostojili da dođete i objasnite sve što pišete u vašim saopštenjima. Čemu služe javne rasprave? Ili ste htjeli da vašem šefu iz Zete omogućite da izbjegavanjem javne rasprave dodijeli svom prijatelju prostorije jedriličarskog kluba “Jugole Grakalić”? Hoćete li i to uz osjećaj “tjeskobe, mučnine i neodoljivog nagona za povraćanjem” dogovoriti sa DF-om? – dodaju iz novskog DPS-a.

Oni na kraju tvrde da su Demokrate u prvih 100 dana vlasti u Herceg Novom uhvaćene u prepisivanju:

Dobili ste packe iz centrale partije zbog nemoći da objasnite šta ste uradili, grizli nokte u posljednjoj klupi i u svojoj nemoći kao trenirani papagaj ponavljali jedno te isto: drugi su krivi za vaš nerad i obmane građana Herceg Novog. Zato gospodo iz Demokrata, odmirte malo jezik, manje pričajte – a više radite – poručuju iz OO DPS-a Herceg Novi.

12 Komentari

 1. Od cega se umorio jezik demokrate? 😉
  Neka ne glume debitante kad ih znamo. 15 godina su nas mrcvarili i razvlacili a sad se prave nevini.
  “Ti si mi prvi. Mozda drugi” 😉

  8
  7
 2. Sapunica se nastavlja, jedva čekamo odgovor demokrata pa opet DPS, i sve tako redom.Jeftina Španska serija zna se dobro ko su režiseri, a ko glavni glumci jedino narod statira!

  7
  1
 3. Cijeli grad zna Sta se krije I namjesta Becicevom prijatelju. Odakle pare za kampanju. A Novska cuti I ceka red da nesto zakuci. Lijepo smo glasali. Za postene leleee

  15
  5
 4. Nije mi jasno sto izazivate DF kad Vas niko od njih ne spominje cak presjednik Skupstine vam se obraca sa uvazavanjem sto nije bila vrlina vaseg Radmana.

  13
  18
 5. Sazaljevam sve one koji su se prodali demokratama za cokoladice , pice i nesto sice i pitam ih jesu li sad srecni, jesu li srecni sto su glasali za partiju bez programa, ideja, kadrova, planova? Jesu li srecni sto su glasali za nepismenog Becia koji je kupio diplomu , koji nema dana radnog staza, a ima milione?Pozivam upravnu inspekciju i sve nadlezne drzavne organe da provjer kadrove i poslove demokrata. Gradjani Herceg Novog pamet u glavu, ucite na greskma i na svakim sledecim izboria ukazite povjerenje DPS-u, jer je to partija koja je za kratko vrijeme dovela sve renomirne investitore u Hn, koja ima planove , ideje i program.

  21
  11
 6. Pljuvanje Demolrata u dalj I u shir po cijeloj CG I po ljudima u HN je do dada nevidjen prizor. Sta je ovo. Kakva he to politicka strategija. Uzas. NE znam za drugs mjesta Ali u kulturnom HN to Niksa nije bio manor. Pa nije ovo Zeta. Dajte se malo vratite novskim korijenima

  9
  5
 7. Opa!!! Vidi vidi… Katić počeo da sluša DPS. Tako Katiću… ne možeš sakriti od
  gradjana Strategiju. Mora biti javne rasprave. Jos samo kad bi mi dali tekst Strategije, a ne da ga krijete kako bi namjestili da Bečićevom prijatelju da raširi svoj biznis na škveru.

  15
  4
 8. Mene prepucavanje ne interesuje! Samo me interesuje zasto nije niko dosao da razgovaramo o strategiji za Luku Skver. A pozvani smo. Nesto se krije u Opstini samo ne znamo sta.

  15
  3

Ostavite komentar

*

code